Det där med att må lite kasst emellanåt!

Tack för all feedback på det här inlägget! Det är häftigt hur olika graviditet är, det slår mig hela tiden.

Jag har ju i princip varit opåverkad fram till någon vecka sedan (om man bortser från de där tuffa första fjorton veckorna) och emellanåt till och med glömt bort att jag varit gravid.

Men så är inte fallet längre. Det började med svimningskänslan när man ligger på rygg (som många av er skriver om) i mitten av juli och de senaste två veckorna har det börja komma i tid och otid oberoende av om jag sitter, ligger eller står. Det är som att kroppen jobbar på högvarv när jag är i vila (för det händer mig aldrig när jag är fysiskt aktiv). Och känslan är densamma som när man begränsar syretillförseln liggandes på rygg, men min egen teori är att det är för att mitt blodsocker är lågt. Har ju alltid varit känslig för lågt blodsocker men aldrig på detta sätt - illamående och den här obehagskänslan precis som i början av graviditeten. Och jag har inte knäckt koden hur jag helt blir av med det förutom att ändra ställning och sen plötsligt kan det försvinna. Även om jag inte äter något.

Jag som ogillar att inte ha kontroll på hur jag mår och hur jag kan påverka det gillar det inte alls!

Fortfarande mår jag ju som bästa när jag är aktiv, där känner jag mig som mig själv även om en gravid version av mig själv, men till vardags börjar jag verkligen känna mig gravid. Det trycker på och sen dessa illamåendeperioder. Samtidigt tänker jag att det inte är mer än rätt att jag också faktiskt börjar märka av att jag faktiskt är gravid.

Fick ni tillbaka illamåendet ”mot slutet”? Och kom ni på något sätt att råda bot på det..? ☺️

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Vill ju inte skriva för mycket om preggo-livet så bi ledsnar liksom, men vad vill ni mer att jag skriver om? Målbild inför förlossning har jag fått som förslag, bland annat, men vad mer? Let me know! 🙋🏽‍♀️

So long!

Anna