Onsdag mitt i veckan.

Hur har ni det? Det känns lite som att allt ställdes på sin spets efter Lövens tal till oss alla i måndags. Allt blev än lite mer på on-hold och det kreativa och problemlösande sidan får verkligen plockas fram. Det mesta går att lösa och det finns en ände även på detta, men ibland blir man bara lite låg över att saker och ting inte blir som man tänkt eller vill.

Men det är inget fel i det - jag är helt säker på att man måste tillåta sig att ha lite ups-and-downs för att uppskatta när allting går som på räls. Det är nu vi får utmaning och det är nu vi utvecklas! Så försöker jag i alla fall peppa mig själv.

Det tuffaste är ju så klart att inte kunna umgås med sina nära och kära som man vill, vad hade vi gjort om inte FaceTime funnits?! Thank God for that!

IMG_3517.jpeg

Och jag blir väldigt glad över att få försöka drömma och spåna och planera lite inför våren, för oavsett om saker och ting blir av eller inte, är det ju sånt som man blir glad av. Att drömma och spåna och planera! I morgon har vi en riktig spånar-dag med möten online. Ska bli spännande att se vad det landar i.

IMG_3523.jpeg

Jag har min mamma-dag idag, vilket betyder att Emil är pappaledig och jag jobbar. Eller jag gör det jag behöver och mår bra av för dagen. Mesta dels jobb, en del träning och en del social tid (nu mest not irl). Dessa dagar fylls jag verkligen av energi och jag känner att jag blir en så mycket bättre och närvarande mamma när jag väl är hemma med mini. Det värmer i hjärtat!

Så. Det var inte så mycket mer än det jag ville säga - mer än att det kommer bli bra det här också!

OCH! Idag klockan 18 kommer vi berätta en grej vi jobbat på läääänge. Det ska bli så skoj att äntligen få prata om det! Jippie! Håll utkik på mitt instagram och Emils instagram! 🥳

So long,

Anna