Tisdag.

I helgen som var åkte vi ner till Orsa, till mina föräldrar, för en kombination av lite jobb och inför-julen-mys! Det blev en härlig helg med gott och blandat av allt och jag fick äntligen (!) lite julfeeling. Jag har kämpigt att hitta den i år men jag tänker att det ändå är tio dagar kvar så jag bör ju hinna få den och speciellt eftersom vi åker till stugan redan i början av nästa vecka. Det ska bli så härligt!

Igår hängde jag med kidsen mest hela dagen, det går fortfarande magsjuka på förskolan och eftersom vi kommer vara med den stora familjen från och med i morgon så vill inte vi vara den som smittar ned allt och alla, så storebror H har fått vara hemma och hängt på det vi gör. Som vanligt med andra ord!

Idag har vi filmat tillsammans med vårt lilla crew, är inget fan av stora produktioner där det är många inblandade och det ofta blir lite långsamt och segt, även om ju det också krävs emellanåt. Men att jobba tillsammans med människor som man känner och dessutom vet kan skapa precis den känslan vi vill ha, det är så himla skoj. Och jag gillar verkligen den delen av vårt jobb. Och liv liksom!

Nu ska jag ta en sista kväll här hemma i soffan på länge. Väldigt länge. Jag ska leta upp en brittisk serie. Och ta en kopp te!

So long,

Anna