Fredagslistan

Sa precis till Emil ”är så glad att vi åkte hit!” för även om det inte alls blev jag hade tänkt på förhand. Tanken var ju tio dagar med rejält med träning medan mamma och pappa skulle hänga med barnen och enligt väderprognosen skulle vädret vara så där. Men det har blivit nästintill ingen träning för mig, några styrkepass och några rullskidspass, men desto mer hike och vardagsmotion. Och framför allt massa tid med familjen i VÄRME!

Så även fast det inte blev som det var tänkt, vilket så klart varit en himla challange rent psykiskt, så har det varit FANTASTISKA dagar som jag nog kommer bära med mig fler minnen ifrån än om det blivit som ursprungsplanen! <3

V E C K A N S känsla är frustration blandad med ren och skär glädje! Frustration över att jag fortfarande sliter med förkylningssymptom och inte kan träna som jag vill och glädje över att vara här, se barnens glädje, vara tillsammans. <3

V E C K A N S tanke har nog mest handlat om att säsongens första tävling närmar sig med stormsteg. Skräckblandad förtjusning!

V E C K A N S kreativitet har varit på topp bland de fina byarnas gränder där man har magiska vyer oavsett vilket håll man vänder sig mot och det har varit så kul att ha kameran med, att sen få skriva av sig här..!

V E C K A N S bästa - återigen - att vi är HÄR!

V E C K A N S mys. De små fikastunderna här och var. På en trapp vid ett gammalt hus. På en bergstopp. På en sten invid ett gammalt kapell.

V E C K A N S träning har som sagt inte blivit av, men desto mer vardagsmotion, frisk luft och tid tillsammans.

V E C K A N S läsning har återigen varit om näringsämnen, optimalisering för atleter, livsstilssjukdomar.. så intressant.

V E C K A N S godaste var deep fried calamaries i hård konkurrens med pizza margarita. Klassificeras absolut inte in som sund mat MEN det klassificeras in i en SUND OCH VARIERAD kosthållning när detta äts någon gång då och då men inte jämt. Bara en liten tanke - att förbjuda saker håller sällan över tid. Man behöver äta utan eftertanke och verkligen njuta av det till fullo också!

H E L G E N kommer bli lugn här i Kroatien. På söndag morgon åker vi hem mot Jämtland, mot kylan och den riktiga hösten. Det ser jag framemot! Men först ska vi verkligen VERKLIGEN njuta de sista här nere.

Nu ska jag äta upp frukosten, ta en till kopp kaffe och bestämma dagens familjehike!

Anna