Mot varmare breddgrader

Tidigt i morse hoppade vi in i bilen för att köra ner till Sthlm och där ta flyget till Kroatien för tio dagar med träning. Med på resan är både kids, emil och mina föräldrar. Alltför att vi (eller framför allt jag) ska kunna träna så bra jag bara kan. Dock kommer jag få lov att börja väldigt försiktigt med tanke på senaste veckornas förkylningssymptom.

Är dock så himla tacksam att vi kommer iväg!

Exakt för ett år sedan åkte jag ju till Kroatien själv med lillebror… Nu när jag ser tillbaka på det så måste tänker jag ”wow, han var inte stor alltså och ändå så chill och världsvan” för det var ju faktiskt hans andra flygresa då vi var i italienska Livigno i september. Är rätt säker på att lillebror kommer uppskatta denna resa lite mer än sist. Haha!

Nu är vi strax framme vid Arlanda, ska väl inte ropa hej än, men det har gått väldigt väldigt bra med barnen. Igen. De börjar bli vana att åka långt i bil. Vi gjorde ett lite längre stopp i Gävle för att ladda, annars har vi kört nonstop. Fränt också att elen tar oss så långt som till Gävle på en laddning trots fullpackad bil. Bra med matsäck, fulladdad padda (tjatet började direkt, men med tjuriga föräldrar så får de hålla ut åtminstone ett par timmar innan den kommer fram), något stopp och torr blöja gör susen!

Nu är vi framme på Arlanda, ses i Kroatien! ✊🏻

Anna