En himla fin helg!

Vilken fin helg vi fick! Min bror med tjej kom hit i fredags kväll och vi åt en riktig pangmiddag med massvis (!!) av chark, ostar och skinkor av alla dess slag, och hamburgare. Fantastiskt gott! Och vi äter ju det rätt ofta på fredagarna, är liksom vår fredagsfeeling de lux, så då blir det så! Köper med oss från Jazzköket Saluhall, för tillbehören är ju lite själva grejen till hamburgarna.

I lördags passade jag på att träna lite innan resten av familjen hade vaknat och sedan tog vi en lång frukost och lite pyssel utomhus med montering av takbox, uppackning av saker vi beställt inför hösten och lek.

Efter lunch åkte vi över till Lon i Bällsta för en liten biltur (där lillebror H fick en eftermiddagsömn i bilen) och så klart - FIKA! Så mysigt ställe. Kan verkligen rekommendera det!

Igår hade vi livets första kalas här hemma för storebror H. Några av hans förskolekompisar kom förbi och vi lekte utomhus och fikade inomhus. Fullt hus, fullt ös - men helt fantastiskt roligt att se alla barnen leka tillsammans.

På kvällen gjorde vi dock inte många knop och jag checkade ut redan vid nio, med sällskap av TVÅ (!) små kompisar i sängen. En som ville äta och en som ville prata om dagens händelser.. <3

Hoppas ni hade en fin helg och kunde njuta lite trots allt fruktansvärt som pågår över allt. Jag undviker att tänka på det, lever i min bubbla, kramar alla lite extra och är tacksam över att jag bor där jag bor men tänker samtidigt att det är så fruktansvärt orättvist då de som drabbas värst av allt som sker är ju FAMILJER som VI! Som inte har någonting med allt detta att göra. Orättvist. Hemskt. Ofattbart.


Min målbild är att hit, till denna blogg ska man komma för att läsa saker som får en att må bra, kanske lära sig lite saker, njuta lite extra, men jag vill att ni ska veta att jag precis som alla andra påverkas av det som sker. Och därför gör jag ett aktivt val att fokusera på det jag kan påverka här på bloggen - och det är att sprida lite glädje i det lilla. 🤍

Önskar er en fin vecka!

Anna