Stockholm

Så kom vi till Sthlm. Sist vi var här var i augusti, också en workation - en kombination av jobb & lite semester. Och semestern är ju framför allt att vi får några dygn utan de större barnen och faktiskt hinner prata till punkt. Utmaningen och fördelen med att man också jobbar tillsammans är ju att man kan jobb lite när som, var som, men med barn så blir det lite för mycket avbrott så man hinner sällan lösa mer än det mest akuta.

Därför är det så lyxigt att få dessa dagar tillsammans här. Vi ger både hunnit med möten, jobb, framtidsplanering, datenight och kombinerad kompisträff med yoga och frukost och utbyte av erfarenheter. Vi maxar verkligen dagarna här och det går ju att göra när man bara är här en par dagar.

Och jag maxar kafé besök! 😍

I morgon är dock den egentliga anledningen att vi är här dessa dagar - XL Hjälpen i Enköping. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös, men det gillar man ju samtidigt!

Men nu ska vi på middag hos några kompisar, så härligt! Och innan galan i morgon hoppas jag på lite lätt träning innan vi hämtar upp Hans Fahlén och far mot Enköping. Och börjar plugga manus!

Härliga dagar! 😍

Anna

Psst. Apropå härligt - jag började morgonen med yoga hos Alexandra, så himla mysigt! Kolla in studion bara!