Luciahelg!

Igår kom pappa, syrran och lilla Nils upp till Jämtland och Frösön för att tillbringa helgen här med mig. Emil drog till Lillehammer igår för att vara med när Zebben gör årets första VC, så jag är själv med Harry. Så lite sällskap från familjen sitter ju helrätt!

Morgonen inleddes med lussebullar och julte framför Lucia innan vi tog en långfrukost med risgrynsgröt och tunnbröd. Drömmigt värre! Som jag längtat efter att komma in i julstämningen…! Efter frullen packade vi på oss de små i varsin bärsele och traskade runt Bynäset tillsammans. Pappa med stavar, jag med syrrans Nils och syrran med Harry. Det tog sin lilla tid i snön och halkan men det var himla härligt. Maxade de ljusa timmarna utomhus.
Tänk vad lyxigt det är att jag och syrran är lediga samtidigt och att pappa kan vara med oss och mår så pass bra så han orkar vara med trots det gått så kort tid sedan hjärtoperationen.

Tillbaka till vardag med förmiddagspromenad med Mini å lunch på favvostället!

Tillbaka till vardag med förmiddagspromenad med Mini å lunch på favvostället!

VECKANS KÄNSLA: Äntligen hemma i vinterlandet igen!

VECKANS BÄSTA: Tillbaka i lite rutiner, få sova i egen säng och att familjen (åtminstone delar av den) kommer upp!

VECKANS SÄMSTA: Min segdragna förkylning som envist hänger kvar och vägrar släppa taget så träningen får gå på sparlåga och det gör att mitt humör inte är top notch…

VECKANS ÄNTLIGEN: tillbaka till vintern!

VECKANS SAKNAD: Över saknade träningsrutiner pga förkylningen…

JUST NU: Ligger i soffan med Mini på min arm, dricker kaffe och tittar på The Holiday (ett måste för att komma i julstämning!!).

HELGEN: Fokus är familjetid å mys. Kanske skidtur, men mest troligt promenader och julinspirerade fikor och pynta huset.

LÄNGTET: (exakt som förra veckan) Efter en riktigt fin vinter med ALLT vad det innebär! 😍🙌

Nu ska jag ta ännu en kaffe, amma mini å ta lite mellanmål!

Anna