Vad hände här?!

Ja, absolut INGENTING! 🙈 Plötsligt gick hela december och jag har inte haft en tanke på att skriva här på bloggen. Som om jag helt plötsligt glömde bort att jag ju älskar att få skriva med mina tankar och funderingar! Men de sist dagarna har suget att få skriva tagit över hand och jag har bara letat tillfälle att göra det.

Men så var det den där lilla detaljen. En liten krabat vid namnet H som ju vill hänga med morsan och farsan när han är vaken och inte att man ska sitta med näsan i en telefon eller vid datorn. Svår kombination det där när jag allt som oftast passar på att träna (eller vila) när han sover, så blir det inte så mycket tid över till att skriva!

IMG_7002.jpeg
D895D63E-86B4-4B61-9CEE-1D70B6E2CCA6.jpeg
C1EA1A24-1317-4ABC-A1CD-AC61E3D96B3C.jpeg
B43AA0D8-4AF6-4D59-B965-5515A3E516C8.jpeg

Sånt är ju livet just nu och det är bara att gilla läget! Och jag gillar det. Skarpt! Lille H börjar bli mer och mer människa, min kropp återhämtar sig fantastiskt och jag är faktiskt på ett sätt glad att vi är tillbaka till rutinerna igen efter en lång ledighet tillsammans (och en hektiskt december). Vi har rivstartat den första arbetsveckan med en jobbdag på kontoret eftersom vi redan i morgon eftermiddag rullar ned mot Orsa, Dalarna, för en helg där nere där vi ska vara med som ledare på det årliga Vasaloppslägret tillsammans med vår samarbetspartner Clear Channel. Vi ska dock bo hemma hos mamma och pappa och Harry ska få haka på pappa/morfar medan vi instruerar. Hoppas på riktigt vinterväder så att de som kommer och är med får sån där härlig vinterfeeling (som man ju inte får i Östersund just nu…).

IMG_7020.jpeg

Återkommer snart igen (hoppas jag) å tills dess - må så gott! 😍

Anna