Västeråsweekend

Vilken härlig helg vi fick i Västerås tillsammans med familjen. Även om första advent gick mig lite förbi var det ändå en härlig vintrig stämning med minusgrader och vitt på backen, himmel vad det gör mycket för ljuset (och humöret).

Helgens mission var dopet för min systerson (numera också gudson) Nils (❤️)! Men som alltid när man samlas familjen så blir ju all bonustid tillsammans det man minns mest. Och värdesätter otroligt högt! Speciellt efter den här hösten när vi fått uppleva både fantastiska stunder och stunder där livet verkligen ställts på sin spets.

IMG_4782.jpeg

På fredagen tog vi en tur till skogs, just där min syster bor. Hennes lilla minigris framåtvänd i babybjörnen och min lilla padda sovandes, helt ovetandes om vad som hände runt omkring. Det blev ett litet äventyr (så klart) där vi fick hoppa över vattenfyllda diken och balansera på tuvor. Älskar sånt!

IMG_4777.jpeg
IMG_4773.jpeg
IMG_4767.jpeg
IMG_4757.jpeg

Sen så klart en hel del pyssel inför dopet och sen själva dopet som blev s å fint! Syrran sjöng, ackompanjerad av Emil, denna sång och jag fick läsa denna dikt. Och dagens huvudperson var hur glad och nöjd som helst, sög på snörstumparna i dopklänningen och tittade på alla människor som satt i bänkarna framför. Som dopfika hade syrran och hennes Anton fixat tunnbröd och julskinka! Så jäkla gott! Tunnbröd hemifrån Orsa och julskinka från en vän till Antons familj. Årets första (eller ja, fem första) tunnbrödsmackor med skinka och senap är nu tagna... Och det kommer vara typ det viktigaste på årets julbord känner jag redan nu!

Anton, fadder/gudfar Emil med lille Nils, jag & syster yster❣️

Anton, fadder/gudfar Emil med lille Nils, jag & syster yster❣️

Kusinerna får känna lite på varandra. ❤️

Kusinerna får känna lite på varandra. ❤️

Farbror Emil & Moster Anna - numera även faddrar till Minigrisen!

Farbror Emil & Moster Anna - numera även faddrar till Minigrisen!

Sen blev det tårtor (magiskt fina) och pepparkakor och andra diverse kakor! Mina rawbollar gick hem för de som behövde specialkost men det glutenfria vörtbrödet smakade väl okay, men glutenfritt är inte gott alltså. 🙈

Jag lyckades så klart bli lite hängig i helgen, så det var perfekt att bara mysa med familjen och ta det så lugnt det bara gick! Sömnen är ju si och så där men vissa nätter får jag sova fram till klockan 04-05 och då är det skillnad i ork på dagen mot om man får lov att amma redan vid 01-02. 

På söndagen tog vi det bara lugnt, slötittade på skidorna, hängde hos syrran dit också min kusin med hennes lilla bebis kom (två veckor äldre än Harry), så det blev verkligen maxat bebis-och familjemys!

Igår kväll åkte vi mot Stockholm och hann med en middag med våra vänner innan vi checkade in på Arlanda för att göra vår första utlandsresa som familj...!

Sitter på planet nu, Harry ligger i en sån där babybassinet (som en korg på hänger på väggen) och halvslumrar. Hittills går det prima ballerina!

Vi ska till Playitas på Fuerteventura, men skriver mer om det sen! ☀️🌴🌵

Anna