VECKA FYRTIONIO

Julmånaden är här! 22 dagar kvar till jul. Snön ligger i Östersund och jag har ÄNTLIGEN kört mina första intervaller på snö och kände att kroppen också var redo för det.

Dock blir de kommande åtta dagarna så långt från snö man kan komma. Sol och värme, löpning och yoga! En vecka på Playitas tillsammans med Sverige Springer och Apollo.

MÅNDAG vaknade på Arlanda, tidigt, och packade ihop våra 6 (!) kollin för att checka in rubbet och göra livets första resa som familj till Fuerteventura och Playitas!

TISDAG uppstigning kring sju - morgonjogg och morgonyoga - frukost - förmiddagsträning - lunch - eftermiddagsträningen - yoga - middag...

ONSDAG ... är man på träningsläger och är instruktör så kommer nog följande dagar att se rätt identiska ut...

TORSDAG ... oavsett om det är tisdag, torsdag eller lördag!

FREDAG ... men när man har en liten med kan ju vad som helst ske, så vi får väl se hur det blir i verkligheten!

HELGEN ... jag hoppas dock hinna få träna en del själv också, kanske simma? Eller köra de första löpintervaller! 

IMG_4881.jpeg
Harry bara hänger på - bokstavligt talat - i en färdig knuten sjal, så har man händer fria & han lite skyddad. Perfekt kombo!

Harry bara hänger på - bokstavligt talat - i en färdig knuten sjal, så har man händer fria & han lite skyddad. Perfekt kombo!

… sen fick vi sitta på första raden och fick denna ”vagga” som han kunde sova i på resan!

… sen fick vi sitta på första raden och fick denna ”vagga” som han kunde sova i på resan!

... Emils föräldrar är med på resan för att assistera oss så vi kan instruera och vara med så mycket som möjligt. Och det roliga är att vi, när vi bokade in den här resan för över ett halvår sedan, bokade med +2 för att kunna vara med eftersom vi visste att vi skulle vara +1 (dvs Mini)! Tanken var redan från början att någon av våra föräldrar skulle med, och nu blev det Emils. Lyxigt att få den hjälpen och lyxigt för Harry att få hänga lite extra med farmor och farfar. Dubbelt lyxigt med andra ord!

Vi insåg när vi stod vid incheckningen att det här är första gången vi åker mot sydligare breddgrader i DECEMBER! Det har aldrig hänt tidigare, men någon gång ska ju vara den första!

Detta blir också vår andra träningsresa vi gör där vi är med som ledare/instruktörer! Och vår andra resa till Playitas, sist var dock på våren 2013, före OS i Socchi och det var värmerekord där nere. Som mest hade vi +52... Och jag brände av en trettiotimmars-träningsvecka. Med facit i hand - inte det smartaste jag gjort! Vi tränade tidig morgon och sen kväll och låg på rummet med ACn på full patte. Nu lovas dock svensk sommarvärme och det känns ju skönt både för oss och mini!

Rapport där nerifrån kommer!

So long,

Anna