Att landa hemmavid.

Att få dagar hemma där knappt måste finns, dagarna bara rullar på och vi knappt lämnar gården, det har nog aldrig hänt oss. Men denna vecka är det just det vi har unnat oss. Tagit dagen som den kommit. Vilat från träning någon dag extra, ätit frukost med varsin tidning eller magasin, njutit av middagar ute på terrassen tills solen försvunnit. Pysslat i rummet som den lilla/lille människan förhoppningsvis så småningom får flytta in i. Rensat ogräs. Badat i poolen varje gång man fått chansen. Hunnit träffa grannarna. 

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Efter ett helt vuxet liv där hemmet alltid funnits där men man nästan känt sig mer hemma i resväskan och alltid på väg nånstans, är det en ovan känsla att ha tid att bara vara hemma. Slösa på dagarna. Inte vara supereffektiv i alla projekt. Det är verkligen en ny känsla.

Jag tror att jag alltid kommer vara lite av en vagabond, alltid på väg någonstans, men jag uppskattar tiden hemma, vardagen, allt mer för varje dag. Och jag misstänker att den känslan kommer bli än starkare till hösten... ❣️

So long,

Anna