En septemberhelg...

Snacka om att den här veckan har gått fort!! Den började lite i moll, jag var så himla trött, men sen fick jag några nätter med riktigt bra sömn och vips (!) så var livet tillbaka och jag (nästan) glömde bort att jag var gravid. Om man nu kan det när det i princip är ett maraton att ta på sig sina skor… Men ni fattar vad jag menar! Löven har börjat färgats gula och röda, några mornar och kvällar har varit riktigt kyliga och att få tända ljusen till middagen är ju bara för härligt!

public.jpeg

VECKANS KÄNSLA: Lugn. Jag har fått lunka på i mitt tempo, gjort saker både för att jag vill och måste. Hunnit träna det jag velat, träffat vänner, jobbat en del men också hunnit landa i soffan på tidiga kvällen. Dröm!

VECKANS BÄSTA: Alla riktigt bra träningspass och min ork som kom tillbaka hux flux!

VECKANS SÄMSTA: Den totala tröttheten i början av veckan och tiden kanske går lite väl fort just nu…!

VECKANS ÄNTLIGEN: Har fått i ordning det mesta hemma, shoppat (!) som en galning och som om det inte funnits en morgondag med allt vad jag kan tänkas behöva framöver och det sista (officiella) jobbmötet före due-date är avklarat!

VECKANS SAKNAD: Efter familjen. Som alltid. Och speciellt når jag hade syster här hela förra veckan. Men så blir det när vi bor så långt ifrån varandra allihopa!

JUST NU: Spånar framtidsideér med min man, skriver blogginlägg, magen kurrar (snart är det lunch - jippie!!) och snart är det HELG! Men först ska vi till barnmorskan för en rutinkoll, sen tar vi helg. 😍

HELGEN: I eftermiddag drar vi till Åre för en helg på tu man hand. Ska lufsa i fjällen, äta gott, gå på spa och bara unna oss en riktigt härlig helg bara vi två. Som jag har längtat efter nått sånt här! Och på söndag hinner vi dessutom kanske träffa lite vänner innan vi åker tillbaka till stan.

LÄNGTET: Efter att få träffa den där lille/lilla som gör sig påmind i min mage k o n s t a n t. Men det får gärna dröja lite längre innan vi möts for real.

Hur kommer er helg se ut? 😍

So long,

anna