Stockholm.

Den här veckan har vi en sista jobbvecka för kiddo i Stockholm. Vi har en del uppdrag kvar så klart, men det här är sista definitiva veckan där vi fyllt upp kalendern med diverse möten och annat. Väldigt skönt att checka av det då vi ju inte vet när vi kan åka ner nästa gång.

Frukostdate. ❣️

Frukostdate. ❣️

Igår tog vi dock en väl förtjänt vilodag då vi i måndags också hade en del jobb så kroppen (och knoppen) behövde verkligen en dag off. På alla möjliga sätt. Strosade runt i affärer, fikade och åt. Tog massage och unnade oss en sovtimme mitt på dagen. Så makalöst skönt! Man behöver sånna där dagar emellanåt. Och lite tid tillsammans utan jobbprat. Även om vi är duktiga på att skilja på just det - jobb och privat, så är det lätt att det flyter ihop då och då, och då känns det skönt att verkligen uttalat säga att idag pratar vi inte jobb.

Fick agera smakråd till min käre man…

Fick agera smakråd till min käre man…

Vi har ju hela livet tillsammans jobbat ihop, så för oss sker det rätt naturligt, men man måste vara lite vaksam så att det inte alltid blir jobb.

Passade på att fira fyrtioåringen (där bakom) genom att träna och spaa, kan det bli bättre?

Passade på att fira fyrtioåringen (där bakom) genom att träna och spaa, kan det bli bättre?

Mot helgen åker vi norrut igen, jag längtar hem faktiskt! Vill börja boa in mig på riktigt och bara få lite tid hemmavid. Det senaste året har vi flängt mycket (vilket vi ju älskar!) men nu känner jag mig väldigt redo att få lite tid hemma. Att man inte behöver maxa dagarna för att hinna med det man måste göra utan kan sprida ut det på ett par dagar. Sånt är lyx för mig!

So long,

Anna