Första höstveckan..

När jag får tid älskar jag att läsa bloggar, det är som att bläddra i fina magasin och inspirationen att själv skriva och fota blir liksom maxad! Kom till exempel på att jag aldrig lagt ut bilderna från vår roadtripmoon (bröllopsresan) som vi gjorde i fjol! Eller lagt ut några bilder här hemifrån på slutet. Det har ju mest handlat om träning, graviditeter och kost. Nog för att jag brinner för detta men det kan ju kanske vara kul med variationen emellanåt? Tänker jag!

public.jpeg

En sak som jag gillar att läsa på andra bloggar är sammanfattningar för veckor som gått eller dagar som kommer, så jag tänkte prova mig på en resumé från veckan som varit helt enkelt!

VECKANS KÄNSLA: Som en känsla av slutspurt, av ett hejdå till ett typ av liv och ett väldigt välkomnande till något okänt. Som att vända blad i en bok utan att veta vad som står på nästa sida. Ett helt nytt kapitel. En helt ny känsla!

VECKANS BÄSTA: Fått till bra och effektiva möten nere i Stockholm, hunnit med det mest jag tänkt göra i ”jobbväg” denna vecka och det känns som om jag kan börja trapp ned lite nu inför krabatens ankomst…

VECKANS SÄMSTA: Vissa dagar har det varit lite mycket och jag har inte hunnit göra allt jag önskar för att må bra. Så som lugna måltider och träning, allt har behövt vara lite väl effektivt!

VECKANS ÄNTLIGEN: Haft några riktigt bra möten där liksom poletten trillat ned lite för vad framtiden (i ”jobbväg”) ska innehålla!

VECKANS SAKNAD: Tid med familj och vänner! När man är på resande fot är det alltid det som stryker på foten…

JUST NU: Slösurfar bloggar, ska öppna en bok och ta ett mellanmål. Känner mig gravid och trött och det känns helt ok! Utanför är det riktigt höstrusk, så att stanna inomhus idag känns helt rätt!

HELGEN: Ska börja fixa för krabatens ankomst. Tvätta de få bebiskläderna vi har, ställa upp spjälsängen och börja packa väskan för BB. Och få till något skönt träningspass! Att få komma hem, ta en dag i soffan utan några som helst ambitioner och samtidigt veta att tiden hemmavid inte är begränsad!

LÄNGTET: Efter syrran och lilla Nils som kommer till veckan. Efter krabaten i magen. Efter rött vin och charkuterier! Haha!

Tack Anja för inspirationen!!

Ha en himla fin helg!

Anna