Alltså ljuset just nu!

Februari närmar sig med stormsteg och plötsligt har det gått över en och en halv månad sedan jag senast skrev. Vårljuset som man börjar ana ger sån energi och jag kände bara - idag är dagen! Idag är dagen när bloggen gör comeback! Haha!

IMG_5890.jpeg

December blev en månad som först var maxad med jobb och pussel för att få till vardagen med en liten medan den senare delen och början av januari blev motsatsen - återhämtning och ett försök till lite mindre jobb. Det verkar ha gjort susen för plötsligt är stressen mindre påtaglig, ja, nästintill obefintligt, och jag känner motivationen och inspirationen komma tillbaka som ett brev på posten. Säkerligen gör ljuset utomhus sig till. Och den fantastiska vintern vi har i Jämtland lika så.

Strunt samma. Jag känner mig oerhört peppad på att skriva här igen och dela med mig av tankar och funderingar. För att vara helt ärlig är det så mycket lättare för mig att skriva här, men jag vet ju att många av er som följer mig (precis som jag själv ju gör) lättare följer mig på sociala medier och inte längre klickar sig vidare till bloggar. Så jag ska försöka göra lite både och. Det mer matnyttiga här kanske, men samtidigt dela med mig av så mycket som möjligt på det enkla och lättillgängliga instagram! Låter det som en bra deal?

Onsdag idag, redan har halva veckan gått och bara två dagar kvar till helg. En helg där vi tänker försöka ta bilen till något fjäll för att göra årets första topptur och inviga våra (äntligen!) nya grejer. De gamla var sedan åren i Davos (det vill säga tio år gamla) och gissa om folk log lite snett när de såg oss komma med våra klumpar till pjäxor upp över Åreskutan i våras?! En semla vill jag också hinna äta/köpa. Och nej, jag kommer inte hinna (eller prioritera) att baka egna. Inte än i alla fall. Och helt ärligt - jag njuter nästan mer av en köpt än av det jag gjort själv. Hur kan det vara så liksom?! På söndag ska Emil träna med Zebben så då blir det nog en egen tur för mig och lilleman.

Tills helgen då? Jobbet är under kontroll, jag ska skriva några blogginlägg och svara på era frågor på insta, planera några samarbeten framöver OCH (!) göra en drömplan (och budget) för ett långsiktigt projekt som faktiskt är min stora hjärtefråga. Inte alls redo att berätta om den än, men nu ska den ned på pränt. Det första steget i att göra verklighet av något tänker jag! Älskar att ha projekt att drömma om. ❤️ I övrigt ska jag få till några bra styrkepass och längre, lugna pass. Har ju ett par tävlingar (om det blir av) i februari-mars som jag ändå vill känna mig lite redo för. Alltså nu snackar vi inte om att toppa formen utan mer bara komma i lite bättre fas. Livet numera liksom! :-)

IMG_5856.jpeg
IMG_5852.jpeg

… och förresten - jag måste göra ett inlägg och berätta om det lilla familjeäventyret vi åkte på före jul! En helt magisk helg med bara oss tre, i väglöst land. Där landade vi allihopa vill jag lova och telefonen hamnade i flygplansläge, vare sig vi ville eller inte. Det var så välbehövt!

Nu är det dags för mellanmål för hela familjen - surdegsmacka med smör & getmese. Ja tack! 😍

IMG_5851.jpeg

So long men inte så länge som en och en halv månad! Haha!

Anna

Psst. Har ni önskemål på inlägg - shot!