Tar sikte mot HELG!

Fredag idag. Inledde med ett lätt styrkepass med många pauser för blöjbyte, vällingstund och sedan påklädning. Men det blev ett pass och armarna är så där härligt möra. Så nu tar jag helg. Resten av dagen blir vila från träning - fokus på att jobba av det måste fixas denna vecka. Ska dessutom gå och försöka råda bot på det icke existerande glowet i ansiktet med en behandling som heter något i form med Winter Glow - så passande! :-) Ska dessutom passa på att göra Last lift (permanent böjning av fransarna) och färgning, något jag innan C gjorde med jämna mellanrum men det senaste året har jag inte varit nere i Sthlm lika ofta som förr där jag vanligtvis gör det.

Vi har fortfarande väldigt kyligt här, minus tjugofyra just nu, och så har det varit ett par dagar. Helgen kanske blir lite varmare, men det är gränsfall. Oavsett planerar vi att åka till fjälls för att ta en tur, men längden kommer bli helt beroende på hur kallt det är. Ser fram emot att packa lite matsäck (ska köpa ljusa surdegsfrallor idag) och packa in skidor och bärstol och rulla den dryga timmen mot Årefjällen. Det var ett tag sedan vi var där, längtar ALLTID dit. Egentligen skulle vi väl passat på att vara där över helgen, men Emil ska köra med Zebben på söndag här i Östersund och eftersom vi var bortresta förra helgen och mest troligt ska vara det nästa helg också är det lite lyxigt att få utgå hemifrån och sova i sin egen helg.

Men hörrni. Fredag. Det är ju nått speciellt ändå. Känslan att man har helgen framför sig! Jag FULLKOMLIGT ÄLSKAR DET! Går länge och funderar på vad jag ska inhandla för godsaker inför helgen, middagar och så. Tror jag ska köpa med mig hamburgerkit från Saluhallen och sedan addera hemmagjorda sötpotatis pommes och kanske göra en paj till efterrätt?

IMG_5957.jpeg

Trots att det är så där extremt kyligt är det så magiskt vacker ute. Sitter vid köksbordet hemma och spanar ut över lägena och ned mot sjön. Anar fjällen i horisonten. Det är magi.

Ha en himla fin fredag! 🧡

Anna