Friday - again!

Vad händer med veckorna?! Känns som om det är länge sedan förra helgen samtidig har veckan bara rusat iväg! Just nu sitter jag och ammar på ett café medan Emil går en lite promenad på stan för att få storebror att somna så jag kan ta över när han går tillbaka till jobbet. Vi firar storebror idag som blir 2 år (!!) i morgon, så han väcktes med sång och paket i morse så jag och Helge åker iväg på en dryg veckas äventyr ikväll. Ska se om jag kanske ska dela receptet på ”tårtan”, beror lite på om den får godkänt eller ej eftersom jag har en förmåga att absolut inte kunna följa ett recept! Haha!

Snart ska vi åka och hämta vänners barn på förskolan, gå och ta en födelsedagsfika på café och sen åka hem och leka lite innan en middag med vänner innan jag och lillebror åker iväg. En fredag med kvalitetstid de lux!

Veckans känsla att vi på något sätt kommit in i rätt sköna rutiner med allt. Ligger alltid lite steget efter med jobb men nu börjar jag acceptera det och känna mig nöjd med det jag får till.

Veckans bästa glädjen hos storebror att få tillbringa ett par timmar per dag (måndag till torsdag) på förskola och sånna där sköna eftermiddagar där jag kunnat lagt jobbet åt sidan för en stund och bara varit mamma.

Veckans sämsta … alltså denna vecka har faktiskt varit bra, jag har svårt att komma på något som skitit sig. Hallelulja för det liksom! Eller jo, att jag INTE hunnit skriva alla dessa blogginlägg som jag VILL skriva.

Veckans tanke att saker ofta löser sig. Ofta till det bättre även fast det inte blir som man tänkt sig från början.

Veckans serie har det inte blivit något av men däremot har jag läst varje kväll. Det om något är avkopplande!

Veckans mat - hemmalagat! Alltså har man bara en liten tanke med vad man ska äta är det inte så krångligt att få till lite bättre mat även om tiden är knapp. Torsk med ”fried rice” med kantareller. Panerad kyckling med ris och ugnsstekt zucchini. Gott!

Veckans träning har varit bra. Mycket bra. I princip allt det jag velat har jag fått till. Även om jag igår fick nöja mig med att missa sista tio minuterna på mitt långa, tuffa pass då Helge vaknade. Men jag klagar inte för han sov sig igenom större delen av det ett par timmar långa passet. Tack för det!

Helgen kommer delvis att spenderas på resande fot för mig och Helge. Återkommer mer om det. Sen blir det en dryg veckas fokus på CROSSFIT med start på söndag. Spännande va?!

Nu ska jag åka och hämta vännernas barn för en fika på staden!

so long,

Anna