Träningsläger!

I fredags lämnade vi, jag och lillebror H, Emil och storebror H hemma i ett höstligt och kallt och ruggigt Östersund och tog vårt (stora) pick och pack för att börja vår resa mot Kroatien och en veckas träningsläger. En resa som tog nästan ett dygn med övernattning i Stockholm men med facit i hand kunde det knappast gå bättre! Tack och lov för det när man reser själv med en liten.

Så igår kväll kom vi fram till vägens ände här på en ö i Kroatien. Till en svenskägd crossfit (med mera) anläggning som gjord för schyssta bilder och stenhård träning. Om man så vill!

Hit har jag varit på väg sedan våren 2019 men massa saker har kommit emellan men nu tog jag chansen när också min vän har varit här nere och jobbat (lagar maten) de senaste sex veckorna. Så jag och hennes dotter reste ihop ner och tränar tillsammans på förmiddagarna.

Jag och crossfiten är ju en ny kärleksrelation, eller ja, jag upptäckte ju den på riktigt ifjol men under senaste graviditeten var vi inte riktigt kompatibla så jag har lite fått börja om. Därför känns det extra kul att enbart fokusera på det under en vecka, komma in den träningen igen och möta teknik och ta i järnet emellanåt!

Hur veckans upplägg kommer se ut är inte helt klart, jag kommer nog ta lite dag för dag men också anpassa lite efter lillebrors mood…

Idag har jag dock fått köra precis det jag önskar så jag ligger här i sängen med en sovande liten bredvid mig och känner mig väldigt nöjd med dagen! Jag sk strax gå och fixa lite kvällsfika innan jag tar en lite tidigare kväll för att kicka igång träningsdagen vid soluppgången i morgon (cirka 06.30) för att hinna träna så mycket jag kan innan det blir för varmt och sedan vila mitt på dagen.

Det känns oerhört lyxigt att äntligen få vara här, att bara ha ett barn och få maten serverad och träna i princip så mycket jag vill. Men jag längtar konstant efter killarna hemma, även fast jag vet att de har det hur bra som helst OCH att jag ”slösar” njutet av denna egentid om jag inte försöker leva här och nu så mycket det går! <3

So long,

Anna

Psst. Jag håller på med ett inlägg kring resa med barn - I’ll be back SOON!