Fredag - HEMMA!

Så har ännu en vecka gått. Första halvan av veckan hade jag ju syster på besök och det var så härligt. Så himla fint att se kärlek mellan sina egna barn och sin syster. Och hur våra barn fullkomligt älskar varandra. Tar varandra som lika självklara som sina egna syskon. Det är så himla fint! Men det är lika jobbigt varje gång vi skiljs eftersom vi aldrig riktigt vet när vi ses nästa gång i och med att vi bor så långt i från varandra. I drömmen bor vi nära varandra, helst efter samma gata. Någon gång i framtiden kanske det blir så, vem vet?

Veckans känsla är att dagarna gått ut på att känna efter status på barnens mående - är de sjuka eller ej?! Denna rinnsnuva, hosta och emellanåt feber. Men mesta dels pigga hela tiden. Lurigt värre!

Veckans bästa är utan konkurrens kvalitetstiden med syster och hennes lilla M. <3

Veckans sämsta … v a b b !

Veckans tanke hur mycket snor finns det i barns näsor och hur är det ens möjligt att vara så pigg när man helt uppenbarligen inte är helt kry?! Herregud alltså!

Veckans serie - jag har börjat titta på en isländsk kriminalserie. Känns lovande. Vi får se!

96746AD7-F0B5-4101-A33F-D7F309C8CDA8.jpeg

Veckans mat - kylskåpsrens. Blandat med lyxlunch på stan. En helt ok kombination om du frågar mig. Men nästa vecka har vi matkasse igen. Det känns bra! Då vet man att det blir bra mat och oftast blir det lite matlådor över till lunch dagen efter.

EF578446-951E-4617-8AF4-9F264DAABAE6.jpeg

Veckans träning har varit lite på kant. Har fått justera och tränat lite mindre än tänkt och lite annat än tänkt då jag haft båda barnen med mig mest hela tiden. Men jag har fått till några riktigt fina morgonpass som jag, både i kropp och knopp, mått väldigt bra av!

Helgen kommer spenderas i JÄMTLAND! Första helgen hemma på länge. Himla skönt! Och i morgon har jag vilodag vilket innebär att klockan inte ringer på morgonen och ingen träning ska klämmas in någonstans, utan fokus blir att plocka i ordning på altanen (typ två månader senare än alla andra) och få lite ordning här hemma men också göra absolut ingenting.

Hur ser er helg ut?

So long,

Anna