Fredag

Fredag igen och hörrni - himla skoj att med all respons på gårdagens inlägg! Blir väldigt sugen på att skriva mer sånna inlägg, lite mer vad jag tänker och funderar ikring. Men har ni idéer kring sånna ämnen tell me!

Samtidigt. Fredag igen. En vecka som inte alls blev som jag/vi hade tänkt. Inte en dag på förskolan. Inte en dag på kontoret. Inte mycket gjort. Men jag säger ändå det - tacksamhet över att vi bor som vi gör, med en stor trädgård, naturen runt knuten och ytor inomhus så vi kan sprida ut oss lite. För ingen av oss har varit så pass sjuka att vi varit sängliggande, rastlösheten har krypit sig på varje dag så vi hwr fått rasta oss hemmavid efter bästa förmåga. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade efter lite vardag med friska barn framöver…

Idag inledde vi dock helgen på bästa (enligt mig) tänkbara sätt! Jag fick springa en tur själv med pannlampan tidigt i morse, sen en mysig frukost följt av ett pass i gymmet tillsammans. Och just nu sitter jag i bilen med kaffen i mellan sätena och har precis smällt i mig min nyfunna favorit-lakrits-choklad-raw-god-bit! 😍

Veckans känsla ett lugn blandat med lite frustration. Lugn över att jo, vi kommer snart bli friska, jag kan inte stressa fram ett tillfrisknande av vare sig mig själv eller barnen! Och samtidigt en frustration över att inte få i princip någonting gjort av det som måste göras.

Veckans bästa är absolut kvalitetstiden vi fått tillsammans, bara familjen. Klart att vi gått varandra på nerverna, varit trötta emellanåt och lite less på att inte kunna göra det vi tänkt, men samtidigt har vi faktiskt njutit av att få lite bonustid tillsammmans. Speciellt eftersom Emil drar iväg nästa vecka för läger med Zebben och sedan kommer det bara bli mer och mer av den varan..

Veckans sämsta är att även lillebror blivit förkyld, med en otäck hosta, som gör att jag slumrar mig igenom nätterna för att hålla ett vakande öga på honom. Dock mår han i övrigt prima ballerina och är lika nöjd över livet som alltid. Älskade lille H. <3

Veckans tanke är att vardag hörrni - rätt härligt ändå! Lika mycket som jag kan längta till en helg där man kan göra lite vad man vill, inte behöva tänka nämnvärt på måsten, så är strukturen för vardagen något som jag älskar. Det ger mig ett lugn. Och tro’t eller ej - oavsett var jag är, så ser dagarna rätt lika ut, så jag kan ha vardag lite varsom faktiskt! Även om det ju alltid är enklast hemmavid.

Veckans jobb har det ju inte blivit mycket av. Men vi har fått ta ett par zoommöten. Med ett barn var i knät liksom. Tur att man har förstående människor man har mötena med och TUR att man kan trycka in mute. Haha!

Veckans serie
- japp, jag är tillbaka på Outlander. Mitt i säsong fyra tror jag. Kommer jag fastna lika mycket denna gång som sist tro?

Veckans mat. Jag säger bara MATKASSE! Sicken räddare när man är hemma HELA dagarna. Vi beställer alltid för fyra personer, det gör att det blir lite rester men inte för mycket rester så man måste äta samma maträtt flera dagar i rad. Dock har vi smitit iväg och tagit take AWAY en dag och i måndags körde vi lunch på trangiaköket. Men ja, matkasse. Vissa veckor är det verkligen grejen!

Veckans träning var inledningsvis noll och ingenting. Inte riktigt vad mitt huvud mådde bra av, men kroppen tog säkert inte skada. Men i mitten av veckan började jag smått röra på mig. Först en promenad. Sedan en skogs-joggenad. Sen lite styrka. Och idag både löpning och styrka. I morgon ska jag nog haka på grannen på en morgontur, det ser jag framemot. Socialt + träning = bra kombo!

Helgen då? I eftermiddag kommer några vänner förbi. Vi kör utomhushäng för säkerhetens skull. I morgon ska jag köra tidig träning och sedan vet jag inte vad resten av dagen bjuder på. Emil åker redan på söndag förmiddag, så jag gissar att vi ska försöka hitta på något mysigt och kul tillsammans!

… och hörrni - fortsätt skriva vad ni VILL att jag skriver om, så fyller jag på min lista och försöker prioritera upp skrivandet framöver för himmel vad jag gillar att skriva.

Ha en himla fin helg!

Anna

07282015-033C-4987-8CE5-23813858932C.jpeg