Fredagsfeelingen!

Kom just in från ett redigt långpass. Skulle åka fem timmar men det tog närmare sex. Tungt före och en miss i beräkningen med igenblåsta skoterspår över sjön gjorde att det tog lite längre tid - men jag hade energi med mig så det blev ändå härligt! Och ja, bästa sättet att inleda en helg om du frågar mig!

Veckans känsla är lite som att jag hunnit ikapp livet och inte tvärtom! Hunnit med det mesta jag tänkt och ändå inte haft en tillstymmelse till stress, så SKA det vara!

Veckans äntligen att få dra på sig vanliga kläder och åka in till kontoret och känna lite att allt ändå är relativt som vanligt!

IMG_6715.jpeg

Veckans bästa har varit att H har fortsatt fullkomligt ÄLSKAR att vara på förskolan och vi har börjat slappna av när han är där och kunnat fokusera på vårt.

Veckas tanke har ändå cirklat mycket om hur vi lever just nu. Om längtet efter tid tillsammans med vänner, spontanitet… Vi klarar det tillsammans men jag kan inte motstå att emellanåt drömma om en lite mer ”vanlig” vardag.

Veckans dröm. Jag fortsätter drömma om vad jag-vill-bli-när-jag-blir-stor och tar små små steg närmare den drömmen. Och sen så klart - den ständiga drömmen det senaste året - en liten stuga i den närmaste fjällvärlden.

Veckans mindre bra. Att man alltid hinner mindre än man tänkt när man jobbar tillsammans och ska spåna och spana och planera!

Veckans blickfång har varit Atlantic Crossing på SVT Play. Lite frustrerande att bara ett avsnitt släpps per vecka samtidigt som jag faktiskt är lite av ett fan när man inte kan sträcktitta!

Veckans träning har gått enligt plan och fasiken vad jag giller den känslan! Första gången på FLERA veckor som jag har kunnat få till den träningen jag tänkt.

Helgen ska gå i lugnets tecken. Kanske en familjetur på skidorna i morgon. God mat. För på söndag förmiddag far vi iväg på jobb och blir borta till tisdag kväll!

Just nu fortsätter jag fylla på energiförrådet efter förmiddagens tur med en vegansk kladdkaka och en latte. Väntar på att Emils möte ska avslutas så vi kan åka hem och ta helg med lilleman och svärföräldrar som är här för att assistera oss när vi åker på jobb på söndag. (T A C K S A M för den hjälpen..!)

Nu ska jag samla ihop mina prylar och pinaler och ta helg!
So long,

anna