Fredagsfeeling!

Vips! Så var det fredag! Makalöst fort hur veckan har gått!

Veckans känsla lite tillbaka till rutiner. Igen. Lite sliten. Lite trött. Men ljuset av vårsolen. Hopp liksom!

Veckans bästa att få umgås lite med vänner igen. Fasiken vad jag har saknat det!

Veckans sämsta har definitivt varit återhämtningen. Det vill säga den totala bristen på den varan. Så sliten efter Nattvasan. På alla sätt. Går utöver både ork, energi och humör. Inte riktigt min melodi. Men samtidigt lite skönt att bara få backa några steg och ta det lite mer och chill!

Veckans tanke tiden går så HIMLA fort! Snart gravid i vecka 23 och har en snart ett-och-ett-halvtåring hemma - när hände det? Är man vuxen på riktigt nu?!

Veckans fundering är som rätt ofta vad ska man hitta på i livet? Var ska man bo? Hur ska man leva? Vad vill man ha ut av livet? Inte så att jag mår dåligt av att fundera på det, jag ÄLSKAR att drömma om det. Att ifrågasätta. Fundera. Visionera. Inspirerande ju! Jag älskar ju fjällen. Samtidigt som jag inte vill bo för avsides. Jag älskar träning. Jag älskar att få människor att älska träning. Jag gillar utmaningar. Jag älskar utomhusliv. Men jag vill samtidigt har lite kontraster i livet. Och jag vill kunna resa så småningom, om/när det blir en möjlighet. Och samtidigt vill jag inte har för långt till familjen. Och samtidigt har jag det väldigt bra som jag har det. Kanske är det just därför som jag också kan drömma och fundera om sånt här utan att det skapar dåliga känslor?

Veckans träning har blivit lite som den blivit. Mycket styrka. Mycket vila. Träning tillsammans!

IMG_7599.jpeg

… men nu tar vi helg. Jag står och skriver vid köksön. Har solen i ögonen. Vinden har mojnat och ett fräsch snötäcke täcker ALLT. Vi har precis kommit in från en löptur med vagnen och jag slängde i mig resterna av morgonens gröt som ett mellanmål tillsammans med en latte (ja! äntligen har jag börjat kunna dricka kaffe igen) och nu drar killarna iväg och drar upp skidspåren innan det är dags för middag.

Vad har ni för planer i helgen?

So long,

Anna