Onsdag i vecka tio!

Vissa veckor rullar verkligen igång i rekordfart så man inte hinner och andra precis i motsatt tempo men där orken är lika med noll så man ändå inte gör ett jota. Livet va?!

Förre helgen åkte vi ju Nattvasan och var sen ute och servade Team Ramudden under själva Vasaloppet, men det skriver jag om i ett separat inlägg, dock kan jag nog skylla på det för min orklöshet… Jäklar vad det tog! 🙈😅

148576D9-8E20-4A8F-9E05-40912CA0AB3F.jpeg

Denna vecka då? Som vi redan är halvvägs in i? Ja. Och just ja, graviditeten. Kräver väl också ett eget inlägg - men - vi är lite drygt halvvägs & jag är så glad att äntligen få dela resan med er!

Måndag reste vi hem från Dalarna och eftermiddagen sov jag mig igenom… Så mycket energi hade jag. Och ja, tanken var ju att jag skulle göra både det ena och det andra, men just nu måste jag lyssna på kroppen framför allt!

Tisdag lämnade vi H på förskolan för första gången på drygt en och en halv vecka, ni kan ju tänka er att vi var lite nervösa för vi skolade ju in honom i början av februari så han har liksom inte vanan inne än. Men det var helt obefogat! En överlycklig liten kille rusade raka vägen in och hann inte ens ge mig en puss. Sen gick resten av dagen i raketfart - träning, föreläsning, jobb och plugg.

Onsdag inledde jag med morgonjogg innan jag åkte och lämnade H på föris. Sen tog jag en multitasking-timme i gymmet (där jag står och skriver nu mellan övningarna). Dagen kommer fortsätta med jobb, plugg och en härlig lunch där vi ska spåna kring ett nytt spännande projekt.

Torsdag och fredag kommer vara en kombination av träning - jobb - plugg. Men jag är fortfarande lite sliten så ska försöka göra lite lagom! På torsdag ska jag dock haka på ett graviditetsträningspass online från Hart54 - första gången! Det blir spännande.

Helgen hoppas jag bjuder på härligt marsväder så man kan vara ute! Äventyr och utelunch och bara må gått! Eventuellt ska jag utmana Emil på ett crossfit-pass som min vän Nathalie tipsade om…! 😅

Träning blir inom kategorin lagom denna vecka. Fokus på styrka och lugna distanspass. Är väldigt peppad att dra igång mer strukturerad träning nästa vecka, men denna vecka ska jag mer fokusera på att låta kroppen återhämta sig. Det tar lite längre tid när jag är gravid. Och varje pass kostar lite lite mer. Så det gäller att lyssna och justera. Och ja - jag gillar sånna utmaningar!

Nu är det dags att ta tag i den här dagen. Jag ska fortsätta nörda ner mig i träningslärans alla delar (läser på distans från Norge) samtidigt som jag ska försöka få en del jobb gjort. Multitasking är min grej! 🥳

So long,

Anna