Fri-yay i Stockholm

Igår åkte vi ned till Stockholm för att jobba här på söndag. Som tur är, i dessa tider, har vi en egen liten lägenhet som vi kan bo i, så vi slipper vara bland folk i onödan. Känns verkligen som om man ska göra allt man kan just nu för att minska riskerna för att bli sjuk och/eller sprida smitta. Måtte detta ha ett slut snart…! ✊🏻

IMG_9244_jpg.jpeg
IMG_9239.jpeg
IMG_9269_jpg.jpeg

Veckans känsla var att vara lite snuvad på konfettin, jag trodde våren hade kommit till Östersund men veckan inleddes med massivt snöfall! Som tur var blev både onsdagen och torsdagen riktigt fina så snön började smälta undan igen!

Veckans fundering är hur i hela fridens namn ska vi få till vardagen till hösten med färre timmar på förskolan PLUS en liten som kommer kräva ens fulla uppmärksamhet…?! Nog för att jag gillar utmaningar, men det är nog bra att förbereda sig lite mentalt!

Veckans bästa att få all denna extra tid med H även om det både varit rätt utmanande att försöka få jobb och studier gjorda samtidigt och underhålla honom. OCH jag har fått till bra träning hemma i gymmet OCH fått till ett par löpturer. Woop woop

Veckans sämsta är helt klart fighterna med samme lille man för att få honom att äta. Verkar som att han har haft blåsor i munnen OCH tänder på g… Inte en bra kombo!

Veckans längt efter mer löprundor på bara vägar, fler upptäcktsfärder med H och restaurangbesök!! Och till crossfitboxen…

Helgen (!!) är här och vi ska maxa familjetid idag och i morgon för att ladda upp inför en lite mer maxad jobbperiod än vanligt framöver. Löprundor, fika utomhus, upptäcktsfärder… Livets små guldkorn!

FAE1FC3A-F1BE-4FF2-981D-1EFBEA68331E.jpeg

Ha en himla fin helg nu! 👋😍

Anna

Psst. Ska försöka skriva lite mer kreativa inlägg SNART, men just nu får jag inte ihop allt jag VILL med allt jag HINNER göra. Livet är ju så ibland!