Hello vecka 15!

Känns som om det var evigheter sedan jag skrev här - jag har verkligen gått in i ett påsksemestetmode senaste tiden, men idag mjukstartar vi med vardag igen. Känns faktiskt himla skönt! Skriver mer om påsken i nästa inlägg, eller ja påskVECKORNA till fjälls som vi passade på att ta. Oerhört skönt och välbehövt!

IMG_6288.jpeg
IMG_9001.jpeg
IMG_8810.jpeg

Måndag tar vi och packar ihop oss från fjällen och kör hem till Jämtland igen. Försöker sköta jobbet lite på distans och jag måste också läsa in mig på denna veckas tema hos AE - något jag gör med glädje! (Kan skriva lite mer om det senare!)

Tisdag blir det att försöka pussla ihop extradag-hemma-efter-feber för H så mest troligt får han hänga hemma med mig då jag kan göra det mesta hemifrån. Föreläsning och inläsning av studieböcker och sen ska jag och Emil försöka styra upp kommande projekt ihop…! Försöker nog få till lite träning före frukost och sedan passa på igen mitt på dagen någon gång, ett pass inomhus och ett pass utomhus.

Onsdag kan vi förhoppningsvis lämna H på förskolan, det vore bra för oss ALLA! Jag ska delta i en spännande release från ett varumärke (digitalt så klart), vi ska fortsätta strukturera upp kommande projekt och sen har vi 18 månaderskoll hos BVC för H.

Torsdag ska vi förhoppningsvis packa ihop oss för att åka iväg igen, en kombinerad jobb-och-träffa-familjeresa. Lite osäkert hur det blir just nu, men jag håller tummarna att vi kommer iväg av massa anledningar. Åker först på eftermiddagen, så innan dess blir det jobb, plugg och träning.

Fredag blir ledig dag för hela familjen, oavsett var vi är, så den dagen låter vi vara öppen. Det ser jag framemot!

Helgen kommer både innehålla ledig tid och jobb, hoppas så klart på att vi kan träffa familjen, annars får vi hitta på något bara vi på lördagen, för att ladda upp inför söndagens jobb på Bosön. Mer om det kommer ni kunna se på måndag i Eldsjälsgalan!

Träningen denna vecka kommer efter två veckors med ENBART massa skidåkning handla om styrka och löpning. Men jag ska försöka låta kroppen återhämta sig lite också efter att ha fått massvis av timmar skidåkning senaste två veckorna. Så en vecka för att stärka kroppen helt enkelt! Blir spännande att se hur löpningen kommer funka, var ju ett tag sedan jag sprang senast!

… vi lämnar ju också den femte årstiden med snö och sol och vind och regn om vartannat och åker mot riktigt vår, bara det känns väldigt härligt!

IMG_8887_jpg.jpeg

Nu ska jag se om Lilleman har vaknat till liv innan vi tar och packar ihop oss här i stugan och rullar hemåt i blåsten och snöyran!

So long,

Anna