Första vårhelgen.

Sedan jag skrev sist har det varit en intensiv men himla rolig period med massa olika jobb på olika håll och för olika projekt och uppdrag. Då går tiden fort men man hinner inte med så mycket annat i livet. Eller så här - jag prioriterar ju tid med familjen, träning och jobb och sedan får allt annat komma lite på kant. Så som att städa huset, göra i ordning trädgården, träffa vänner och sådant som inte brinner i knutarna. Sen kommer det lugnare perioder där jag hinner med allt jag vill göra och lite till, så det kompenserar ju upp det hela. Men det viktigaste är att jag i största möjliga mån försöker undvika den där onödiga stressen som gör at huvudet blir fullt av bomull och man inte tänker klart, känslorna ligger utan på och orken tryter. Dit vill jag inte och jag börjar bli rätt bra på att undvika det. Helt enkelt för att jag backar av!

Veckans känsla har varit väldigt mycket i nuet. Beta av sak efter sak och inte titta på det som inte hinns med. Vara nöjd med det som blir och sedan finna lite ro däremellan.

IMG_9814.jpeg

Veckans bästa har helt klart varit rutinerna hemmavid som direkt kommer tillbaka när vi är hemma i huset och hela familjen mår så bra av det. Jag tror också vi uppskattar det än mer när vi är emellanåt reser, det blir liksom lite skön variation och kontrast i vardagen som vi mår bra av. Och (!) i måndags var vi båda två och fick lyssna på lill*ns hjärta. ❤️

Veckans tanke är helt klart shit det är bara tio veckor kvar tills det kommer en till liten familjemedlem!! 💛 Sakta men säkert börjar det sjunka in och i veckan beställde jag ett till underrede till babyskyddet (lill*n kan ju använda samma babyskydd som H men han har ju själva underredet) och jag har börjat göra en lista på saker vi behöver fixa tills lill*n kommer. En till spjälsäng. Kläder att ha med till BB. En till matstol (vi har ju en Stokke till H som man kan sätta en liten babygunga på som jag gärna vill använda till mini 2 också). Dubbelvagn. Eller rättare sagt dubbelvagnar. En Thule Urban Glide och en Chariot…

Veckans sämsta… just nu känner jag mig i fas och jag ser framemot saker som kommer så jag kan inte komma på något direkt.

Veckans måste är att jag verkligen verkligen MÅSTE ta tag i mina studier då planen är att vara klar till midsommar. Skulle inte säga att jag ligger efter, men jag inser att jag måste ägna det lite mer tid för att ta in all fakta och börja leverera de uppgifter som ska in. Jag läser ju denna utbildning med på distans (så kallat fullt flex upplägg) och det är så MAKALÖST INTRESSANT! Fasiken att jag inte fattat det tidigare…

IMG_9955.jpeg
IMG_9903.jpeg

Veckans träning har gått enligt plan och jag har DESSUTOM lyckats kombinera ett av mina träningspass med att träffa en vän som jag inte hunnit eller kunnat se på länge och ikväll ska jag möta upp ett gäng tjejer och köra ett gemensamt pass utomhus här i Östersund - så jäkla skoj! Bästa kombon om du frågar mig - träning och socialisering.

helgen då? Kommer mest troligt spenderas hemma med eventuellt lite utflykter i närområdet. Åre har öppet sista helgen för säsongen och vi har inte tagit ett enda åk där i år, så eventuellt åker vi dit över dagen. Eller så tar vi och börjar förbereda trädgården och terrassen för våren. Dock ska det vara fyra grader varmt, så vette tusan hur härligt det blir?! Ser framemot att äta god mat (har haft charkisar i frysen sedan i tisdags, så jag är väldigt pepp på en charkbricka) och bara vara med familjen. En sparkcykel har precis levererats hem till H och det vore så kul att se om han kan hantera den redan nu eller om vi måste vänta.

Hur ser era planer ut för helgen - den första riktiga vårhelgen? 😍

Anna