Mot Italien!

I morse packade vi ihop vårt pick och pack i St Moritz och lämnade lägenheten som varit vårt hem de senaste tio dagarna. Tio dagar som gått väldigt fort samtidigt som det känns som om vi varit där läääänge. Vi hann göra oss riktigt hemmastadda och fick rutiner. Sånt gillar jag. Det behövs inte så mycket för att det ska kännas som hemma så länge man har människor man tycker om runt sig!

Nu har vi åkt i ett par timmar och snart kommer vi fram till Cavaleze i Italien, Val di Fiemme, där vi ska vara tills på måndag så det här äventyret tar slut och vi reser hem till Sverige.

På söndag väntar en av de största utmaningarna jag kommer göra det här året - Marcialonga! 70 kilometer med en rejäl stigning på slutet. Och jag kommer staka. Och jag vet också att mina armar (och ben) kan ta tvärskuren, så det kommer bli en utmaning…! En rolig sådan!

Jag har bara åkt delar av banan tidigare, den från Predazzo (där vi bodde under VM i Val di Fiemme 2013) till den välkända sista backen i Tour de Ski.

Så fokus de kommande två dagarna blir att försöka göra sig lite bekant med fler delar av banan. Spännande ju!

Nu måste jag sluta skriva, Harry vill att jag ska sjunga med i barnvisorna som spelas på (relativt) hög volym här i bilen. Slutspurten på resan ni vet…! Haha!

Ciao!

Anna