Omiš

I onsdags kväll kom vi fram hit till Omiš. En by cirka två mil från Split, Kroatien. Här ska vi vara i drygt tio dagar och anledningen att vi hamnade just här är att mitt team har varit här på läger hela oktober de senaste tre-fyra åren. Och jag tänkte ”men ja! Lite värme och massa träningstimmar i Kroatien i oktober är ju inte fel..!” så jag bokade denna resa för några veckor sedan.

Sen blev jag ju sjuk. Och frisk. Och sämre igen. Och ännu sämre. Och bättre. Och bättre. Och lite sämre. Och bättre igen.

… vilket har lett till att jag inte riktigt vågar träna med dem ännu, utan tränar lätt genom att hika med familjen i bergen och träna styrka. Men jag hoppas verkligen att jag kan hänga på dem till veckan igen!

Oavsett har vi haft så himla fina dagar och som vi alla njuter. Vi bor perfekt (hittade boendet via AirBnB) och har bergen bakom huset, gamla staden cirka 500m bort, ett välutrustat gym cirka 900m bort och stranden ligger på andra sidan gamla staden - allt är på promenadavstånd!

Vi lagar den mesta maten själv hemma och priserna är lite billigare än hemma men framför allt är grönsakerna så himla goda och dessutom odlar vår värd så vi har fått både olivolja, paprika, sallad och fikon från honom. För att inte tala om de fina äggen. En liten oas! 🫶🏻

Ha en himla fin lördag!

Anna