Fredagslistan

Sitter i soffan i lägenheten och slötittar på vinterstudion samtidigt som jag betar av veckans sista jobbgrejer. Barnen har varit ute med emil och åkt skoter (vi har förskola måndag till torsdag) och lillebror W sover i vagnen på balkongen. Solen lyser på de snötäckta bergen utanför och det känns som om vi är mitt i winterwonderland!

Veckans BÄSTA har varit att jag faktiskt tagit tag i saker. Som att styra upp livet lite. Minska stressen, försöka prioritera min tid. För herregud, jag har en sex veckors bebis vars första tid rusar förbi och det har verkligen slagit mig med full kraft denna vecka.

Veckans SÄMSTA har också varit att jag känt på den där stressen, lite för mycket. För just i dessa stunder mår jag inte hundra, jag känner mig som den sämsta versionen av mig själv och min ork och energi är noll. Vilket är en värdelös känsla för mig!

Veckans KÄNSLA (efter att jag börjar styra upp saker och ting) LÄTTNAD! Och att, som alltid, allting löser ju sig. Alltid. 🫶🏻

Veckans FUNDERING har kretsat kring planering. Hur ska vi lägga upp vinterns månader? Resor, tävlingar och projekt väntar och vi måste lägga en plan kring hur vi ska göra med allt.

Veckans LÄNGT. För första gången på länge har jag inget längt. Jag njuter väldigt av där jag är. Här och nu. Visst, jag längtar tills vi träffar min syster med familj nästa vecka så de får bekanta sig med lillebror W, men rent generellt är jag så glad och tacksam över där vi är just nu. I livet och rent fysiskt! 🫶🏻

Veckans SELFCARE är promenaden jag tog i tisdagsmorse, utan pod i öronen, massagen i tisdags och min lugna förmiddag igår även om jag satt och jobbade så var det ingen stress. Det vet väldigt skönt. De här lugna stunderna som inte är så många just nu är desto mer uppskattade!

Veckans KÖP är nya flanellsängkläder till lägenheten - så himla mysigt att sova i!

Veckans NERVOSITET (på en lagom nivå) är inför nästa veckas livegala jag ska sända från XL Bygg i Enköping tillsammans med Hans Fahlen. Så skoj!

Veckans TRÄNING har det blivit dåligt av. Kände mig inte helt hundra i söndags, vilade i måndags, tränade i tisdags (vilket kändes bra). Fick huvudvärk, försvann när jag tränade i onsdags men på natten dök frossan upp och i natt hade jag feber. Men inga andra symptom. Tänker att det är som det ju så ofta är - kroppens sätt att säga VILA! 🫶🏻

… så en helg i lägenheten i Åre känns helt rätt. Inga måsten. Massa mys. Bra sömn. God mat. Tillsammans! ❤️

Anna