f y r t i o s j u

… och en vecka som hann börja innan jag hann göra något blogginlägg om helgen och veckan som väntar! Livet rullar verkligen på i högt tempo just nu men som jag skrev om förra veckan så fick jag faktiskt ordning på en hel del saker som nog ska göra att det kan bli lite mindre stress framöver.

M å n d a g började med en (lite för rask) promenad i snön och kylan in till staden (hej ett steg bakåt i förkylningskänsla) och lite kontroller och vaccin av lillebror. Sen hann jag jobba lite och äta en brunch samtidigt innan det var dags att fixa frissan (minns inte ens när jag gjorde det senast) hos Kattis inför torsdagens event. Lillebror tyckte det var helt ok att sitta i min famn mest hela tiden, så det blev inte så mycket gjort under dessa timmar. Direkt vi var klara där drog vi söderut - en mellanlandning hos svärföräldrarna och sedan…

T i s d a g (idag) vidare mot Sthlm och jobb. Storebrorsorna får stanna hos sin farmor och farfar och vi tar med oss lillebror. Idag väntar möten och förhoppningvis en härlig middag på stan bara vi.

O n s d a g hoppas jag inleda med yoga och frukost tillsammans med en vän. Sen blir det en jobbdag, utan bokade möten, och förberedelse inför…

T o r s d a g-ens GALA i Enköping som jag tillsammans med Hans Fahlén ska leda och vara sidekick till. Jag ledde den i fjol också, så jag blev väldigt glad när de frågade om jag ville göra det i år igen. I år får dock både Emil och lillebror W hänga på, det blir skoj!

F r e d a g blir vi kvar i Sthlm under dagen, inga bokade möten, men ska försöka jobba lite in i det sista innan vi möter upp farmorn och farfar som kommer med barnen och åker vidare mot Västerås och min syster med familj.

H e l g e n blir vi i Västerås och spenderar tid tillsammans med syster och mina syskonbarn. Utomhustid och lek och massa tjo och tjim gissningsvis. Längtar så!

T r ä n i n g e n är det högst osäkert vad det blir av, jag har lite förkylningskänsla utan något egentligt symptom (mest troligt bara sliten) så det får bli promenader i staden och kanske lite yoga så länge jag inte blir sämre.

Nu ska jag göra mig en kaffe, hämta lillebror W ur sängen och amma innan vi hoppar in i bilen och rullar mot Stockholm. Känns som vi ska på semester bara för att lillebror W ska med! Haha!

Önskar er en fin vecka! 🫶🏻

Anna