F y r t i o f e m

Tisdag redan och jag hann aldrig göra någon ”inför-veckan-post” igår då dagarna verkligen går i ett just nu. Och det är så mycket man vill hinna med. Varje dag! Och samtidigt vill man egentligen bara sitta och lukta i nacken på lillebror W…! 🫶🏻

M å n d a g började med tidig träning innan jag och pojkarna tog bussen till förskolan, sedan tog jag vagnen och gick en omväg hem. Resten av dagen blev det jobb, planering och möten. Kvällen blev l u g n !!

T i s d a g promenerade jag in till mitt mammacrossfit-pass, körde passet och tog sedan dagens första möte gåendes tillbaka in till stan, BVC-besök, lite jobb och sen fler möten, innan jag tog bussen för att hämta Helge. Emil tog med sig storebror till Åre då han verkade ha ont i halsen, så jag och de två minsta är själva några dagar, utan bil, så det är tur att man kan gå & åka buss!

O n s d a g måste jag lämna H tidigare på förskolan för att hinna in till sjukhuset för kontroll av lillebror W. Sen ska jag jobba, har ett lunchmöte och sen hinner jag nog inte så mycket mer innan jag hämtar H på förskolan.

T o r s d a g får H vara ledig från förskolan och hänga med mig till crossfit och sen tar vi en lunch på stan innan vi tar tåget till Åre för att möta upp Emil och storebror H.

F r e d a g blir i Åre, jag har något möte, men hoppas att jag har hunnit klart med det mesta tills dess i jobbväg!

H e l g e n blir i Åre och jag hoppas på mysiga utflykter, lugna kvällar och god mat! 😍 Så om veckan blir lite hektisk hoppas jag på en desto lugnare helg.

Nu ska jag gå och förbereda morgondagens packning som jag ska försöka få med mig i vagnen..! Samma sak varje dag!

Hoppas ni får en fin vecka och ja, vi ska visa mer från lägenheten men vi håller på att pyssla lite i den just nu, så vi ska bli färdiga med det först!

Anna