Poff! Så var det helg!

Veckan gick verkligen i ett huj och jag hann inte u närheten med det jag hade tänkt men i torsdags (efter att ha missat bussen vi skulle ta in till stan och tillslut fick be Emils kompis komma och hämta mig + 2 barn + stor vagn + 2 väskor) la jag det mesta åt sidan och drog ned lite på tempot. Det var SÅ skönt!

Hade Helge ledig från förskolan så han fick följa med till Mammacrossfit innan vi hoppade på tåget mot Åre strax efter lunch. Och jag lyckades få mig en egen lunch (med lillebror) då Helge somnade i vagnen från boxen så det blev himla lugnt och mysigt!

Tågresan gick så bra och väl i Åre mötte storebror och Emil upp oss, vi tog en fika, hann med ett möte innan vi tog oss ut på en väldigt sen eftermiddagstur upp mot fjället. Så lyxigt att kunna göra det ”hemifrån” och maxa kvalitetstid!

Emil och storebror har varit här i Åre i veckan för att fixa lite i lägenheten och det fortsatte igår, så på förmiddagen hängde jag med kidsen och fick sällskap av Maria. Fixade en snabb lunch för oss alla och sen lämnade jag två av tre barn i lägenheten och hängde på Maria in till byn för en lugn eftermiddag med kompishäng och kaffe. Och lite jobb med ett väldigt spännande projekt som ni ska få veta mer om senare..! ☺️

Igår kväll åt vi pizza hela bunten, tog det lugnt och myste innan jag följde Maria en bit på väg hemåt. Helt ofattbart att vi bor så när att vi kan GÅ emellan oss, även om det ju är ett par kilometer.

Nyper mig SÅ i armen att vi ÄNTLIGEN har vårt kryp-in här!

Just nu sitter jag med en sovande W i famnen, de större tittat på tv och Emil pysslar. Var ute på en kort skidtur i morse och strax frukost. Sen ska vi ta oss ut på lite äventyr innan vi tar oss ner på byn för en lunch och lite mys. Ikväll ska emil på grabbkväll så jag får en egen grabbkväll med mina små. Det blir mysigt!

Hoppas ni får en fin lördag!

Anna