Fredagslistan.

Sitter på Åregården och jobbar, med mina två små kollegor - den minsta och den största. Blir helt förundrad över tålamodet hos min fyraåring. Jag har suttit här i två timmar nu och han har fikat, pysslat med sin egen skrivbok och pratat lite då och då. Men inte en gång ett enda tjat. Är det nu det händer? Är det nu man kan börja HÄNGA lite? Helt fantastiskt. Det är nästan så jag blir tårögd alltså! Herregud.

Veckans bästa var nog ändå att jag har kunnat börja träna lite igen. Så skönt!

Veckans selfcare har varit tid tillsammans med vänner - både lunchdate, träningsdate och pysselkväll. Som det GER energi!

Veckans köp har varit god mat och kommer även vara det i helgen, en helg i lägenheten i Åre är lika med GOD mat!

Veckans känsla har varit lite mer lugn. Lite mer rutin. Lite mer saker börjar falla på plats!

Veckans tanke har varit att jag verkligen insett hur viktig träningen (och rutinen) är för mig och mitt mående när jag har en liten bebis. Herregud. Jag blir verkligen inte den bästa versionen av mig själv när jag inte får min dos endorfiner, men jag behöver inte så mycket längre, bara en lite boost!

Veckans träning har varit skidåkning och styrka. Absolut inte mig emot!

Veckans planering. Japp, nu har vi äntligen börjat styra upp de kommande två månaderna. Och det kommer bli en hel del resande, alltid lite jobbigt innan man väl är iväg, men oj så glad jag är att vi fortfarande kan resa iväg i tid och otid tillsammans.

Veckans jobb. Så mycket spännande som väntar!!

Veckans mys. Hallå. Första december idag. Kan det vara mysigare?!

Och nu tar jag helg med familjen i Åre, ska förbi bagerier för att handla bröd, köpa lite öl till emil och tillbehör till älghamburgare till middag. En myshelg väntar! 🥳