En frostig helg!

Ännu en helg i Åre och ja, detta är något som kommer bli ett stående inslag i livet framöver för oj så hela familjen älskar det. I och med att barnen inte har någon förskola på fredagarna så blir ju helgen lite extra lång och all den tid vi får tillsammans där är helt fantastisk. Även fastän vi båda ju behöver jobba lite då och då, så är vi ändå mesta dels tillsammans och kan anpassa oss helt efter hur dagarna ser ut.

Vi har precis kommit hem till huset igen, barnen somnade i bilen på väg hem, så läggningen blir lite senare än vanligt. Vi sitter och tittar på tv, jag ammar och har precis röjt upp det mesta även om väskorna får stå halvpackade eftersom vi åker iväg igen på onsdag.

Det är alltid härligt att komma hem men oj så segt det är att lämna Åre och livet vi har där. Även fastän det var väldigt kalla dagar, så kom vi ut både i fredags och i lördags. Som kallast hade vi -22, men mest hade vi kring -15. Men nere i Åre by var det konstant kring minus tjugo. Idag har vi dock tagit det lugnt och kom bara ut en kort sväng precis innan vi skulle åka hem! Jag tog mig i alla fall ut på en skidtur i morse, i nypistade spår en söndagsmorgon. Hur härligt?!

Vi längtar redan tillbaka! 😍

Anna