Hej vad tiden går…

… när man är hemma själv med tre kids och dessutom drar på sig en förkylning. Ohoj. Inget blev som tänkt förra veckan! Men det blev rätt bra ändå. Istället för en mysig helg i Åre med kidsen och en massa utflykter och sånt, åkte jag till Orsa för att hänga med mamma, pappa & syster med familj. Åkte dit först i fredags för att krya på oss ordentligt, så det blev en kort men intensiv helg! Och lite julmysigt.

Men så mycket annat hann vi inte med, vi tog det väldigt lugnt hemma bara. Så jag har lite stress att hinna göra så mycket som möjligt i början av denna vecka för att få det lite lugnare över juldagarna!

Och idag kom också Emil hem - jippie (!!) - och han kastades rakt in i jobb med kidsen hemma. Svettigt värre, mens er GÅR!

Nu så nu sitter vi i en fullpackad bil på väg mot Åre för att ha några dagar där. Blir faktiskt lite mer lugn och ro där, även om vi ska jobba lite. Hoppas hinna åka in till byn och sätta mig på ett kafé, bara jag, och jobba en stund. Men mest hoppas jag att vi kan göra lite lagom utflykter! Bara lilla familjen.

Hoppas ni får en fin vecka med inte alltför mycket stress! 🫶🏻

Anna