f e m t i o

Sitter i bilen på väg hem från Österrike. Det har varit lite köer men just nu rullar det på och jag hoppas vi hinner komma fram i god tid till flygplatsen för jag har lite strul att lösa med själva flygbiljetten. Har nämligen två resor hem för oss fyra då en av resorna ned var avbokad och jag vågade inte lita på att den skulle funka, så jag bokade helt enkelt en ny… Och nu har jag fått besked att den första resan SKA gälla fortsatt, men jag litar inte riktigt på det. Kan jag åka den första jag bokade får jag dessutom sällskap av Emils föräldrar, vilket ju vore rätt skönt. Den andra har dessutom mellanlandning i Köpenhamn plus att jag får göra den själv.

Emil blir ju kvar här nere då en helg med tävlingar återstår för teamet och han är ju med och jobbar lite för dem. Så han ser vi först om en vecka. Jag får bara hoppas att vi håller oss friska i veckan så att veckan blir som jag tänker (vill och behöver, haha). ✊🏼

M å n d a g är resdag men går allt som det ska, ska vi ändå landa i Östersund kring sju-tiden ikväll så det blir inte en så sen dag. Jobbar passar jag på att göra nu, när jag sitter längst bak i bussen med lillebror och farmor råddar de andra två på mellansätet medan Emil kör och farfar sitter bredvid.

T i s d a g hoppas jag hinna gå på årets sista mammacrossfit! Jobbet består i att förbereda lite inför jul, så jag inte behöver jobba alltför mycket då och ska filma antingen på tisdag eller onsdag inför lite nyheter i STARKARE.

O n s d a g. Ska på kroppssammansättningsmätning, på återkontroll på MVC, förbereda ett spännande projekt som ska gå live på torsdag och efter förskolan ska jag och kidsen mest troligt på en julföreställning med en av våra vänners barn. På kvällen rullar vi mot Åre.

T o r s d a g ska vi och vår kära allt-i-allo-Sara ut på resa över dagen. Så mycket mer kan jag inte berätta om det. Men det kommer definitivt bli lite av ett äventyr med alla tre barnen, jag och Sara. Önska oss lycka till!

F r e d a g blir en Åre-fredag med någon form av uteaktivitet på förmiddagen och sen ska jag försöka hinna jobba lite medan lillebror H kör sin eftermiddagsvila. Jag och storebror H brukar åka till något mysigt ställa och sätta oss, jag jobbar och han pysslar. Det blir faktiskt en himla mysig stund. Sen tar vi HELG!

H E L G E N ! Blir i Åre för mig och barnen. Vi får se vad vi kan hitta på, men lite utflykter och lek, men väldigt kravlöst. Jag längtar faktiskt!

T r ä n i n g e n får bli vad jag hinner med, men något morgonpass blir det och sen får det bli någon form av träning där jag kan få med mig alla barnen. Kanske att jag kan hänga på ett crossfit-pass i Åre, det vore himla skoj!

Hoppas ni får en fin vecka!

Anna