Villabassa & Drei zinnen Marathon

Recap från vår Italienresa i januari!

Vi började hela trippen i Sydtyrolen och Villabassa för att göra premiär på Ski Classics för året.

I Villabassa väntade 62 km långa Drei Zinnen Marathon, ett lopp som verkligen fick mig att bekänna färg. Kramp redan efter trettio kilometer. Efter fyrtio började det skaka i musklerna. Och då var det bara spurten kvar. Eller tjugotvå kilometer. Att jag inte hade fått in nog långa och tuffa pass var helt uppenbart. Men oavsett det så blev det en himla härlig upplevelse och jag fick en rejäl dos tävlingsendrofiner och ett sug att åka fler lopp! 🫶🏻

Vi hade inga föräldrar eller barnvakten med denna gång, så Emil fick både langa dricka till mig under loppet, testa skidor inför och vara med barnen medan jag körde. Teamwork på högsta nivå! 😍

Efter målgång fanns det inget annat alternativ än att åka upp i bergen och njuta av god mat och på kvällen var det dags för pizza. Så klart!

Men vi hann också låta barnen åka barnens skidlopp dagen före mitt lopp, njuta i solen uppe i dalgången där vi bodde för två år sedan och så klart njuta massvis av den italienska maten!

Det var den första anhalten på våra dagar där nere. Makalöst härliga dagar! Vi hyrde en liten lägenhet i Villabassa via AirBnB, som vi brukar göra. Och denna gång var det en riktig lyckträff! Liten och knappt ett pentry men perfekt för oss denna helg.

Nästa anhalt: LIVIGNO!

So long!

Anna