Vabbuari.

Herregud. Vabbuari slog till hårt. Men nu står vi på andra sidan en maginfluensa som dock var oförlåtande men kort! Och drabbade enbart tre av fem familjemedlemmar. Men med det blev ju planer satta på hold, möten ombokade, roliga saker strandsatta och jag hamnar åter lite på efterkälken med jobbet. Charmen med att vara egen vs stressen med att vara egen - du kan jobba när som, var som, men ingen gör jobbet för dig! 🫶🏻

Men idag är livet tillbaka. Och vi lyxar med att de två stora hänger med farmor och farfar (planerat sedan tidigare) och vi hinner jobba ikapp lite i lagom takt och ladda för en, dock förkortad, helg tillsammans med mina syskon i Åre dit vi ansluter i morgon bitti. Längtar så! Och är så glad att vi lyckas få till det trots att det inte såg ljust ut i början av veckan. Nu håller vi bara tummarna att inget annat kommer i vår väg!

Känslan när man kan njuta av mat och kaffe igen efter några dagar utan kaffe men med aptit (men inte fått behålla maten) är ju fantastisk! Tänk vad man kan uppskatta de små sakerna. Nu ska jag bara äta upp mig lite så jag blir redo för att återgå till träning till veckan. Vasaloppet hägrar ju och jag vill verkligen lyckas komma till start, nu tredje gången gillt (missade ju både 2022 och 2023 pga barnens förkylningar som jag lyckades dra på mig dagarna innan TROTS att de inte var på förskola..!). Kommer ju helt uppenbart inte vara i någon bra form, inte ens i jämförelse med mig själv, men målet har ju hela tiden bara varit att komma till start. Så jag behåller det målet och adderar nu komma i mål! Så får vi se vad som händer däremellan. Någon start på Tjejvasan till helgen blir det dock inte. Som det ser ut nu. Det är för tajt på.

… och PANG så kastades ni bara in i mitt liv igen. Efter nästan två månaders uppehåll! Nu vill jag verkligen komma tillbaka till bloggen. Jag ska försöka finna tid för det. Jag hoppas finna tid för det. Älskar ju att skriva. Och det gör jag ju även om det inte är här i bloggen, för varje vecka går det ut ett nyhetsbrev till deltagarna i STARKARE som jag lägger ned rätt mycket tid på. Är det något ni hade velat vara en del av så får ni hojta till! Kanske kan jag ordna så att ni kan få ta del av utvalda delar från nyhetsbrevet? Hade det varit intressant? Jag tänker framför allt på den del där jag delar med mig av mina tankar kring kost. Låt oss fundera på det!

Och med det sagt - nu ska jag drömma om fredagsmiddagen som vi ska få äta utan kids (eller ja, lillebror W är ju med), tro vad vi ska unna oss?!

So long & happy FRI-YAY!

Anna