FREDAGSLISTAN

… men när jag ändå håller på tänker jag att en fredagslista inte är helt fel!

Så varsågoda - veckan som gått!

Veckans känsla. Dizzy. Trodde jag åkte på en mjölkstockning som sen, efter att storebror H kräkts, nog visade sig vara en maginfluensa med skumma symptom (inget illamående, inga kräkningar..). Men känslan när livet återvänder, febern försvinner och man får behålla maten. Och NJUTA av en kaffe. HALLELULJA!!

Veckans bästa. Som ovan. När livet kommer tillbaka. Men också! Att “jobba” tillsammans med sina bästa vänner. Vi inledde ju veckan i Bruksvallarna och bodde på Fjällbäcken (vilket ställe, vilken mat!) och jobb tillsammans med Thule och det här proffsiga filmteamet inför nästa vinters kampanjfilm för dem och vi fick göra det tillsammans med Maria, Hans och lilla Freja. Helt fantastiskt! För vi delar ju samma intresse i livet - att njuta av att vara utomhus. Och allt där till. Så det kändes så härligt!

Veckans fundering. Att jag måste våga bromsa mitt eget tempo mellan varven. Sänka ambitionerna. Påminner ständigt medlemmarna i STARKARE kring detta men måste börja leva mer som jag lär. Åtminstone mellan varven!

Veckans sämsta. M a g i n f l u e n s a !

Veckans köp. En ny vinterjacka! Ja, jag vet! Vintersäsongen är snart över, men jag kunde inte låta bli.

Veckans längt. Till helgen som börjar nu. Med mina syskon med respektive. I Åre. Skidåkning, god mat och häng! <3

Veckans planering. Våren. Hur ska vi hinna med allt vi vill och samtidigt hinna ha lite vardag mellan varven? Det kräver en bra planering och jag ska sätta den. Snart. Jag ska bara få mig själv tillbaka på banan helt först!

Veckans selfcare. Gått och lagt mig med barnen hela veckan, vilket i och för sig inte säkrar att jag somnar så mycket tidigare än i vanliga fall, men jag får åtminstone fler timmar i sängen. Utan några distraktioner (mer än kidsen då) och det har jag behövt!

Veckans träning. Zero. Noll. Ingeting. De nada. Och så får det förbli.

Nu ska jag slå på en serie. Jag ska bara kolla igenom lite planering inför nästa veckas jobb först..!

Anna