Back in buzz!

(reklam för STARKARE)

Herregud vad de senaste veckorna inte flutit på som de ska, vi har haft det superhärligt, men det har varit minst sagt utmanande med förkylningar som bara gått runt runt och alldeles för få dagar på förskolan och alldeles för lite tid till att jobba ordentligt men massa tid tillsammans. Så klart.

Men idag sitter jag i alla fall och jobbar från stan. Började min dag på nummer 1 med en frukost och fortsatte sedan till Emma på Lyckolabbet där jag sitter nu. Så härligt att sitta i lugn och ro och hinna jobba av lite. Och lille W var med på förmiddagen, satt bredvid mig på madrassen och lekte. Så mysigt!

Denna vecka blir kortvecka dock, precis som för många andra, och vi åker iväg till Grekland på semester och lite jobb i morgon eftermiddag och barnen är så redo för sol och bad efter en väldigt lång, men härlig vinter.

Jag hoppas verkligen jag hinner skriva lite mer nu framöver, saknar det så när jag inte gör det. Så håll tummarna för mer friska dagar för oss alla så vardagarna går ihop lite bättre!

Ta hand om er! 🫶🏻

Anna

Psst. Nu har jag släppt en löpkurs på 10-veckor för dig som vill bli en STARKARE löpare, ett perfekt komplement till STARKARE (som har ny gruppstart på måndag nästa vecka)!