t r e t t o n & PÅSK!

Ska strax stänga igen datorn för idag. Blev så klart vabb idag också och även om det bara var en av grabbarna som hade feber fick båda vara hemma, så det blev ett litet pysslande för att få till allt som jag skulle hinna med idag och anledningen till att jag suttit i soffan och tränat på kvällen när pojkarna hade somnat.

M å n d a g . Började med ett helt vanligt styrkepass nere i gymmet före familjen hade vaknat och sedan blev det jobb med STARKARE hela dagen. Kommunikation med deltagare, planering, fotografering för nya recept till appen och dessutom lite planering för kommande grejer tillsammans med Asics. Efter att ha max-jobbat i flera timmar med barnen runt mig, tog jag mig i alla fall ut på en springtur i finvädret med den febriga mellanbrorsan i vagnen. Absolut en av de bästa stunderna idag!

T i s d a g . Ska köra ett av veckans två intervallpass på bandet på morgonen, sen blir det någon timmes jobb med STARKARE (och lite nya grejer i det konceptet) innan jag ska på det sista mamma crossfit passet före påsk. Och jag hoppas hinna klart det mesta av jobbet före storebror kommer hem från förskolan.

O n s d a g. Håller tummar och tår att vi kan åka till stugan på onsdag, att alla är friska och krya, så vi kan kicka igång PÅSKEN! Och jag hoppas också ha hunnit klart med det mesta av veckans jobb så jag inte behöver sitta alltför mycket med datorn under helgen.

P Å S K E N firas i stugan i dalafjällen tillsammans med min familj och jag hoppas på massa skidåkning, god mat och massa mys! Jag ÄLSKAR påsk!

T r ä n i n g e n . Jag ska passa på att få in lite löppass innan vi åker mot fjälls och lika så styrkepass, för väl i fjällen kommer det bli en massa skidåkning och mindre tid, utrymme och lust till löpning. Och vi blir där åtminstone en vecka, så skidåkning kommer jag få till!

Hoppas ni får en fin vecka - nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få några timmar med sammanhängande sömn! 🫶🏻

Anna