En Jämtlandshelg!

Sitter i soffan hemma och mini gnyr, verkar vara i en väldigt hungrig fas så det är bara att hala fram brösten var och varannan timme och fylla på med ersättning där emellan. Samtidigt är jag så glad att han börjar äta mer och visa när han inte är nöjd. #mumlife och föräldraissues verkligen. Men det är typ det livet handlar om just nu! Haha!

VECKANS KÄNSLA: Lugn. Över att saker och ting börjar landa.

VECKANS BÄSTA: Promenad med pappa/morfar hemma i Orsa. Att se att pappa är tillbaka. Men faktiskt också träningspasset jag och Emil fick tillsammans på min gamla favoritrunda hemma på Heden i Orsa - ett riktigt klassiskt skidträningspass som förr i tiden! Gåendes med stavar upp och ned i sandbackarna.

VECKANS SÄMSTA: stressen jag känner emellanåt av att inte hinna det jag tänkt…

VECKANS ÄNTLIGEN: långpromenaden jag DRÖMT om att göra så länge fick jag ÄNTLIGEN till idag (skriver mer om den i morgon)! Frösön bjuder på fantastisk terräng för en som vill få upp lite flås med barnvagnen när man är ute och går (läs powerwalkar…).

IMG_3735.jpeg

VECKANS SAKNAD: Precis som förra veckan - löpningen… Men även skidåkningen. Ytligt, jag vet, men så är det bara!

JUST NU: Gungar jag frenetiskt på vaggan mini ligger i. Emil värmer på pizzor, musiken spelar i högtalarna, har ett litet glas rött bredvid mig på bordet och vi ska ta en kväll i soffan. Bara vi. Familjen. Mest troligt med mini vid mitt bröst mest hela tiden, men det är ju rätt mysigt det också!

HELGEN: Kommer nog tillbringas med vänner i Åre. Kanske blir det skidåkning, men framför allt frisk luft, god mat och massa skratt. Det var länge sedan vi sågs nu, som jag längtar!

LÄNGTET: … efter vinter, skidåkning och än mer familjetid! ❤️

Hörs snart igen!

anna

psst. Ska försöka ta mig tid att skriva ner min förlossningsberättelse till veckan tillsammans med lite tips på träning för oss nya föräldrar. Och lite tips om hur vi klär mini på våra adventures!