Fredagsfeelingen!

Inlägget innehåller länkar till externa sidor.

Igår morse ”unnade” jag mig en riktig lång promenad! En promenad jag gått och tänkt länge att jag ville ta, men kanske inte heller varit helt redo för. Men i morse tog jag mig äntligen ut på den. Kändes som ett optimalt sätt att börja fredagen på - en lång rask promenad och sen en go’lunch på det!

Åt frukost samtidigt som jag ammade Harry, proppade i honom lite extra ersättning och satte sedan på honom en ulljumpsuit, sen en i fleece och till sist en i dun. En halskrage och dubbla ullsockor (finns även i barnsize) och en mössa mini fått ärva av Emil. Sen ner i vagnen där vi har en fårfäll i botten och hans kudde och sen en filt över. Eller ja, först får han mellanlanda på hallgolvet medan jag klär mig och plockar ihop en akutväska (torrt ombyte, napp, blöja & lite extra ersättning). Sen lägger jag ned honom i vagnen och rullar ut.

Adjustments.jpeg

Tog vår adventure-vagn eftersom stora delar av turen skulle gå på grusväg eller stig. Frösön har verkligen fantastiska vägar, grus som asfalt, och stigar där man kan gå med en lite dämpad vagn. Helt fantastiskt för någon som mig som gärna vill ut i skogen på mina promenader!

IMG_3726.jpeg

Sen traskade vi på. Stannade efter 2/3 delar och gav lite ersättning som jag hade med mig, han hade inte gnällt eller så, men jag ville hålla han på bra humör. Hade ju ammat precis innan vi gick ut. Och efter nästan tre timmar och tjugo kilometer var vi hemma. Jag svettig och hungrig, mini så nöjd bara en bebis kan bli! Jag hann till och med duscha innan jag tog in honom för att byta kläder (och blöja) för att åka in till stan för fredagslunchen!

Så vill jag gärna inleda varje helg - med ett långpass och go’lunch med en happy baby!
😍

anna

Här är lite andra tips på kläder som dessa tossor när man har mini i exempelvis BabyBjörnen, denna overall eller denna är ett bra alternativ, denna ull/bomullsoverall är väldigt fin också eller denna i fleece och vill man inte ha onepiece så är denna och denna det väldigt fint. Dessa filtar har vi fått av mormor/morfar och bestemor/bestefar (grannarna hemma) så och en av dem ligger i vagnarna och den andra har vi inne i huset. Denna mössa har jag köpt till mini men den han har ärvt efter Emil är liknande men sitter faktiskt än bättre. Ska investera i en sån här också. Och när hans huvud växer lite har jag denna liggande på hyllan och dessa vantar (men i baby modell) har jag köpt på Tradera men mest sätter jag faktiskt ett par sockor över hans händer. Tips är att alltid kolla på Tradera före ni köper något nytt, finns så mycket med bra kvalitet där!