Vecka Fyrtio.

Veckan då vi har BF för krabaten. Veckan som är FULLSMOCKAD med hantverkare hemmavid, projekt som ska startas upp och annars diverse saker som jag JUST NU känner spontant why?! Varför är det alltid så?! 😅 Allt på samma gång.

Känns lite meningslöst att skriva vad som sker dag för dag denna vecka då jag (faktiskt) har en tom kalender förutom ett STORT RÖTT HJÄRTA på torsdag - den 3e oktober - dagen för krabatens beräknade ankomst. Men som vi ju alla vet vid det här laget - endast 5% av alla barn föds just det datumet de är beräknade till men det är ju ändå någon form av milstolpe liksom! Så nu börjar väl den där riktiga väntan tänker jag…? Eller den började redan förra veckan när det så smått satte igång, dog av, satte igång, dog av… osv osv. Ni fattar. Så japp - vi går i väntans tider.

Helgen som var då? Ja, vi skulle ju ha varit nere på Lidingö och sprungit. Eller Emil skulle springa (alla tre lopp!) medan jag skulle ha hejat. Men av naturliga anledning blev det ju inte så. Istället har jag sovit, sovit och åter sovit i helgen..

Förra veckan var lite så här…

… helgens sysselsättning - magasin & diverse ätbart inom räckhåll!

… helgens sysselsättning - magasin & diverse ätbart inom räckhåll!

VECKANS KÄNSLA: Det närmar sig!!

VECKANS BÄSTA: Unnade mig vila, unnade mig tid med vänner, unnade mig god mat, unnade mig utomhustid!!

VECKANS SÄMSTA: Tröttheten from hell. Tillsammans med illamående och dåligt humör. Heja slutspurt på preggo-tiden!

VECKANS ÄNTLIGEN: Första signalerna på att det börjar gå mot sitt slut den här graviditeten. Om än skräckblandat så klart!

VECKANS SAKNAD: Efter närheten till familj, som alltid. Och faktiskt också en kropp som är obegränsad i rörelse…

JUST NU: Ligger och väntar på läkare, har varit inne för en extra koll som (tydligen) de flesta förstagångsföderskor gör. Sånt kan man också göra en måndagsförmiddag. Eller söndagskväll… 🙄

HELGEN: Tillbringades sovandes i soffan med min gravid/amningskudde. Lyckades tvinga upp mig vid ett par tillfällen för lite frisk luft och hann dessutom (hallelulja) baka bananbröd OCH dadelbollar…!

LÄNGTET: Efter den som håller mig vaken om nätterna och gör mig brydd på dagarna och i princip tar upp all min tankeverksamhet och ÄTER upp min energi just nu. Welcome to life med splittrade känslor! Haha!

… det var förra veckan det, nu kickar vi igång den här veckan på bästa tänkbara sätt och hoppas halvt om halvt att vi får möta den lille/lilla snart samtidigt som det ju egentligen inte gör någonting om hen får ladda upp i kaggen ett tag till!

🎈

Anna