Vecka fyrtiotre

Måndag i bilen på väg hem från Dalarna och jag passar på att vara extremt osocial och stirra ned i mobilen för att göra diverse on-the-go-job . Det där med att balansera mammaledighet med jobb…!

Tisdag kommer inledas med träning. Mest troligt blir det ett crossfitpass och lite löpning. Sen ska jag och H fortsätta öva på att gå och lagom med jobb ska fixas innan vi gör en fotning i kvällssolen (förhoppningsvis) för ett projekt vi snart kan berätta mer om!

Onsdag kommer också förmiddagen ägnas åt träning, sen en lunch på stan med en vän och sen blir det fix och trix hemmavid.

Torsdag ska vi ägna förmiddagen åt intervju, jag ska försöka träna en sväng och sen tar vi eventuellt helg redan då lite beroende på väder!

Fredag ska jag försöka lägga in ett längre träningspass utan min lilla träningskompis. Och sen tänker jag njuta av dom endorfinerna!

Helgen är än så länge oplanerad men vi börjar ha ett väldigt sug efter skidåkning, så kanske kanske letar vi reda på snö…

Veckans Träning kommer vara ett par crossfitpass, ett längre pass med varierat tempo antingen löpandes eller på snö och ett kortare intervallpass. Sen får vi se vad som mer hinns med!

… så ser en vecka UTAN en massa resande, första veckan utan det sen augusti typ! Så skönt! Och förhoppningvis ror vi i land med några projekt som vi arbetat med i ett par år (!), vilket vore en dröm!!

Vecka fyrtiotre - jag tror du blir en bra vecka!

Anna