En Vasaloppsvecka!

Sitter i bilen på väg mot Funäsdalsfjällen där vi ska vara de kommande dagarna tillsammans med bland annat Kikkan Randall för ett spännande projekt tillsammans med Fischer. Sanningen är den att vi inte riktigt vet vad det är vi ska göra förutom att vara på plats där i några dagar och vi som är något av kontrollfreaks utmanas på ett väldigt bra sätt!

I bilen bakom oss sitter pappor x två, numera morfar och farfar, för att hänga med Harry medan vi jobbar. Väldigt tacksamt att kunna ha dem med! Och det kommer bli lite spännande hur mycket / lite tid vi kommer ha för Harry, eller mer spännande kanske hur slut de kommer vara efter fyra hela dagar med vårt lilla energiknippe! 🙈😅

IMG_9829.jpeg
IMG_6215.jpeg
IMG_3134.jpeg

Sista två veckorna har vi varit nere i Orsa (Dalarna) hos mina föräldrar då vi har åkte två lopp var under Vasaloppsveckan! Det är något speciellt med att vara hemma i Dalarna kring Vasaloppet. Stämningen och atmosfären går att ta på och har man ett sådant stort längdhjärta som vi har så är det ju himmelriket liksom! Det har varit härliga dagar med mycket kvalitetstid med familjen men också tid tillsammans med vänner som jag annars inte hinner träffa. Och så klart mycket skidåkning!

Emil inledde ju Vasaloppsveckan med att åka Kortvasan (eller Vasaloppet30 som jag tror det heter numera) och avslutade den igår med riktiga Vasaloppet tillsammans med Zebastian Modin. Jag själv körde Tjejvasan i spöregn och Nattvasan i d r ö m förhållanden! Att tävla numera innebär så otroligt mycket glädje, lite nervositet, men framför allt endorfiner i massor. Jag Ä L S K A R det!! Får inte nog och letar redan efter nästa lopp, men det ser lite tajt ut i kalendern att få till… Men vi får se!

Det var länge sedan jag var hemma en hel Vasaloppsvecka men efter den hår veckan har jag bestämt att det definitivt inte är den sista! Man kan liksom kombinera det bästa i livet - familjehäng, vänner, träning & tävling!! ❤️

IMG_0296.jpeg

Dreamteam med Zebben i front efter gårdagens bragdinsats på Vasaloppet. I snöyra och obefintliga spår. Så imponerande.

6BFDB720-B00E-4B83-A4F6-1E6D3E241827.jpeg

NATTVASAN tillsammans med Anna-Karin Strömstedt. Före race vs efter race. 😅

DDCD1D48-6DA1-4851-A803-88EEAE09CB18.jpeg

… uppdateringarna här kommer fortsätta vara lite sporadiska. Jag vill inte göra det till ett måste och inte heller ”sno” tid från kvalitetstid med mini, utan det får bli när det blir helt enkelt. Hoppas det är okay. Livet är ju liksom här och nu!

IMG_6286.jpeg

So long,

Anna