Vecka fyrtioett

Hemma igen och hösten är verkligen här nu. Snö på fjällen på andra sidan sjön. En vind som konstant blåser och händer som blir kalla utan vantar när man är ute. Ljus tända till frukost och middag. Älskar det!

Stannade ju till i Stockholm på väg hemåt från vårt lilla läger för att få ett dygn med min syster och hennes dotter men vi bestämde ganska direkt att hon skulle följa med oss vidare norrut, så i söndags bilade vi upp från Stockholm med två kids i bilen. Det tog sin lilla tid, men så härligt!

I och med att hon till vardags bor i Västerås hinner vi inte ses så ofta som vi skulle önska, även om vi hörs i telefon typ varje dag. Så att få lite kvalitetstid i ett par dagar är så lyxigt!

Dock ligger jag ju lite efter med jobb sedan förra veckan, så medan kidsen sover (just nu ALLA TRE SAMTIDIGT) passar jag på att jobba lite medan även syrran tar en nap. Har hunnit med två koppar kaffe under tiden jag suttit här… Haha! Det kommer jag känna av resten av dagen! Vanligtvis håller jag mig till två koppar PER DAG. Storebror är också hemma just nu, en envis snorighet och rossel pga det gör att jag får vabba. Dock är ju det otroligt mycket mer lättsamt när man är två vuxna hemma även om det också är ett extra barn.

Storebror H älskar sina ”småsyskon”, dvs lillebror H och lillkusin M. Så mysigt att se dem!

Så denna vecka blir lite speciell, få möten och jag kommer nog inte hinna bort på boxen för att träna med de andra, utan jag kör passen här hemma. Igår körde vi tillsammans, jag och syrran, medan barnen pysslade med sitt (de två yngsta sov och den äldre lekte runt oss). Mina fokus-pass kör jag innan barnen vaknar, kring 6 till 8, och sen tränar/motionerar vi tillsammans jag och syrran. Jobbet blir lite på en höft, men inga större grejer var inplanerade ändå denna vecka.

Så summasumarum - en skön vecka att landa hemma med lagom mycket att göra inför hösten och dessutom en känsla av att faktiskt inte vara på väg någonstans de närmaste veckorna, utan faktiskt vara hemma. Återfå lite rutiner och hoppas på att inte behöva vabba nästa vecka. Men man ska INTE hoppas på för mycket kring det just nu! 😅

Ha en fin vecka!

Anna

Psst. Ni glömmer väl inte bort att kika in på mina #trainingtuesday?

1B3E348D-6C97-4991-BCE8-481D75934AF6.jpeg