Vecka fyrtiosex.

000426C5-BA17-47D1-B923-376D55BF5A51.jpeg

Tack för all feedback kring det här inlägget. Jag måste få återkomma till det. ❤️

Måndag och vi kickstarta veckan som alltid. Skillnaden denna gång är att vi faktiskt haft en ganska lugn och skön helg, utan jobb och andra aktiviteter. Sånt behöver man också emellanåt. Och (!) idag fick Harry återgå till förskolan efter att ha varit hemma sedan 11 oktober… Får se hur långvarig denna vistelse blir denna gång då det fortfarande går väldigt mycket förkylningar men eftersom han varit borta så länge så kände vi (och förskolepersonalen) att det nog vore bra om han kom tillbaka eftersom vi mest troligt annars hade fått göra en ny inskolning. Nästintill i alla fall! Och till vintern blir det mest troligt ganska begränsat med hur mycket han kommer vara där pga resor och sånt, så lika bra att passa på att låta honom vara där. För allas skull!

Och det betyder att jag också har lite mer tid till att skriva och jobba. Träna går ganska bra med båda barnen, men att jobba och speciellt att skriva är lurigare. Samtal kan jag ju oftast ta, men jag vill också försöka vara närvarande i största möjliga mån när jag är med båda barnen. Just nu sitter lillebror i stolen bredvid mig, tittar med stora ögon och kör järnet med ben och armar samtidigt som han ler. Så underbart!

MÅNDAG. Inleddes med att Emil fick ta den tidiga träningstid i familjen, brände av ett redigt intervallpass i gymmet, medan jag åt frukost och fixade med barnen. Sen stoppade jag ner dem båda i vagnen och sprang till förskolan (ca 3 km bort) medan Emil åkte till jobbet. Lämnade av Harry och fortsatte sedan turen en stund till och efter ca 8-9km kom jag hem och inledde dagens andra pass - crossfit med en kompis hemma i gymmet. Sen var dagens träningsdos införskaffad, tid för lunch och lite jobb (som jag sitter med just nu) innan jag stoppar ner Helge i vagnen och går (eller tar bussen) till förskolan och hämtar hem Harry. Sen blir det nog inte så många mer knop gjorda idag.

TISDAG. Min tur att träna tidigt. Emil tar kidsen. Sen lämnar jag precis som idag, kombinerar en lugn löptur med lämning. Sen blir det BVC med Helge, lite jobb innan hämtning av Harry. Sen måste vi göra iordning här hemma inför kommande dagar då vi ska ha Actic på besök för att skapa material inför kommande SoMe poster, tränningsvideos och ja, på fredag kommer ju vinnaren av Actics tävling hem hit för att träna med oss.

ONSDAG. Tidig träning för oss båda, hoppas på att kidsen sover. Sen ska vi fota hela dagen, eller så länge det är ljust. Helge blir med, Harry på förskola och eventuellt får vi be Clara som har börjat assistera oss lite med barnvakt m.m. när det kör ihop sig för oss. Vi har ju inga föräldrar boende här i Jämtland, så ibland får vi helt enkelt inte till det.

TORSDAG. Tidig eller sen träning, får se vad vi får till. Sen ska vi filma nya träningsvideos här hemma. Dessa kommer sedan finnas i Actics app Actic AnyWhere.

FREDAG. Tidig start på dagen då vinnarna kommer dyka upp här hemma redan vid sjutiden. Sen kör vi ett tidigt pass med dem, frukost här hemma, sen ett träningspass till före lunch innan vi avslutar träningsdagen med ett redigt (och roligt) pass efter lunch. Gissar att det kommer bli en minst sagt späckad dag! :-)

HELGEN. Lite oklar. Mest troligt kommer Emil träna med Zebben, eventuellt måste vi åka iväg söderut, men är vi hemma kommer vi nog försöka göra så lite sm möjligt efter en ganska produktiv vecka..

TRÄNING. Eftersom det inte kommer finnas så mycket tid till träning, så kommer ag fokusera på att få till bra kvalitet på passen. Korta och hårda intervaller 2-3 gånger och 2-3 crossfitpass. Resten får bli vad det blir.

Nu måste jag ta tag i to-do-listan innan jag ska hämta upp Harry.