Hej hej vecka åtta!

Efter en helg tillsammans med mina föräldrar i stugan så kändes vi lagom utvilade för att ta oss an en ny februarivecka med lite gråare väder. Lyxen med att få dela stuga med familjen och dessutom vara där tillsammans med dem, få lite hjälp med H och service med mat. För att inte tala om sällskapet. För ja, shit vad man saknar att hänga med sina nära och kära. ❤️

Vecka åtta. Redan inne på sista vekna i februari. Hörde vårfåglarna utanför fönstret i morse när jag körde mitt styrkepass. Snön har töat de senaste dagarna… Vårvintern, den bästa årstiden, ligger för dörren! Älskar det! 😍

Måndag innebär lättare träning efter en rejäl dos träning i helgen. Däremot en hel del jobb och dessutom ska jag nörda ned mig än mer i kroppens uppbyggnad, anatomin och funktion. Så nyttig!

Tisdag blir det jobb hemifrån. Passar på att köra ett pass i hemmagymmet före jag kickar igång med ett webinarium och sen blir det blandat med jobb och fortsatt inlärning av anatomin. Vi ska dessutom till BVC för att kolla upp eventuell mjölkallergi H. Och sen ska jag vara med en snabbis i Efter Fem och prata om stundande VM i Oberstdorf (för övrigt det stället där jag vunnit min ENDA världscupseger! 🥳).

Onsdag ska jag ägna förmiddagen åt ett längre, lugnt träningspass och sedan blir det jobb på eftermiddagen. Ska bland annat kolla över möjligheterna till onlineföreläsningar. Vad tror ni om det? Är det något ni skulle vara intresserade av att lyssna på? Vilken tid på dygnet i så fall?

Torsdag blir det återigen lite lättare träning, ska delta på ett webinarium och sen borde jag verkligen ta tag i ett av mina projekt på sociala medier som jag tror ni skulle gilla. :-)

Fredag ska jag köra ett rejält pass på förmiddagen och sen ska jag ta tag i det sista för veckan för att förhoppningsvis kunna lägga både telefon, dator och skrivböcker åtsidan under helgen.

Helgen är än så länge oplanerad. Hade tänkt åka Tjejvasan på lördag men jag känner mig inte alls så stark som jag skulle vilja så då känns det inte lika roligt att ställa sig på startlinjen. Däremot ska jag följa tv-sändingen NOGGRANT! Dessutom drar ju Skid-VM igång på torsdag, så det kommer bli en del tv-tittande under helgen. Hoppas dock hinna få till lite utomhustid och något mindre äventyr med lilla familjen!

156FF81C-9F50-4E73-AF38-C5084247A7F4.jpeg

Träning kommer bli lite sekundär denna vecka, har fått till bra träning de senaste veckorna och jag känner mig lite sliten så jag tänker inte pusha alltför mycket. Ska få till ett längre, lugnt pass och ett längre, hårdare pass medan resten nog blir fokus på styrka och kanske lite familjeträning till helgen. Min kropp mår inte bra när jag slarvar med styrkan och låter det gå för långt mellan gångerna och helst vill jag få in tre-fyra styrkepass per vecka, men har inte riktigt tid att köra dubbla pass om dagarna så jag får välja lite vilka veckor jag prioriterar styrkan framför skidåkning/löpning/kondition. Denna vecka ska jag försöka med någon form av hybrid. Vi får se hur det går!

So long,

Anna